Αποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing

Τι σημαίνει το μοτίβο της 

Alfa Romeo Racing μονοθέσιο Βαρκελώνη

Η ομάδα της Formula 1, Alfa Romeo Racing ORLEN, αποκάλυψε την C39, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2020. Η αποκάλυψη έγινε πριν το ξεκίνημα των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης. H Alfa Romeo Racing ORLEN είναι η τελευταία ομάδα που αποκαλύπτει το μονοθέσιο της για τη φετινή σαιζόν.

Οι οδηγοί Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi, μαζί με τον αναπληρωματικό οδηγό Robert Kubica και την οδηγό εξέλιξης Tatiana Calderon, τράβηξαν το κάλυμμα της C39 που βρισκόταν στο χώρο των pit του Circuit de Barcelona-Catalunya.Τα χρώματα του μονοθεσίου ακολουθούν τις κλασσικές γραμμές της Alfa Romeo και παράλληλα ενσωματώνουν νέα γραφικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν από το Centro Stile. Συγκεκριμένα το μοτίβο “Speed-Pixel”, αποτελεί μια γραφική αναπαράσταση του χρόνου και της ταχύτητας, η οποία ενώνει την ιστορία της μάρκας που γιορτάζει φέτος τα 110 γενέθλια της με την προηγμένη τεχνολογία που φέρει ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι σχεδιαστές ενσωμάτωσαν ένα πιο απλό Quadrifoglio (τετράφυλλο τριφύλλι), καθώς και μεγαλύτερη γραμματοσειρά για το όνομα Alfa Romeo. Σχεδιασμένη υπό  την ηγεσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Jan Monchaux, η C39 έχει λίγες ομοιότητες με το περσινό μοντέλο. Αποτελεί μια νέα προσέγγιση που στοχεύει να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει τα σημαντικά βήματα προόδου που πέτυχε τις δύο προηγούμενες σαιζόν. Η εστίαση πλέον βρίσκεται στις δύο κρίσιμες εβδομάδες δοκιμών στη Βαρκελώνη. Με μόλις έξι ημέρες στην πίστα πριν τον εναρκτήριο αγώνα της σαιζόν στη Μελβούρνη, κάθε λεπτό μετρά στις δοκιμές στην πίστα της Καταλονίας. Προς το παρόν το κοινό μπορεί να απολαύσει τη ξεχωριστή εμφάνιση της Alfa Romeo Racing ORLEN C39 και η ομάδα ελπίζει πως έχεις ετοιμάσει ευχάριστες εκπλήξεις για την απόδοση του μονοθεσίου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top