Βίντεο: Γνωρίστε με έναν απίστευτο τρόπο το νέο Renault KADJAR 

Η ψηφιακή πραγματικότητα που έρχεται από το μέλλον

Renault KADJAR ψηφιακή πραγματικότητα

Η Renault για άλλη μια φορά καινοτομεί. Γίνεται η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που δημιούργησε και μας συστήνει τη Liv, την πρώτη Virtual Ambassador ενός μοντέλου της.

Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα Renault Clio E-TECH και Captur E-TECH Plug-in

Γνωρίστε τη Liv, τη Virtual Ambassador του Renault KADJAR. Φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels, η Liv είναι μια όμορφη, σύγχρονη και δυναμική παρουσία, που όμως είναι «εγκλωβισμένη» στον άψυχο, virtual κόσμο της.  


Γίνεται και αυτή κομμάτι του πραγματικού κόσμου, δραπετεύοντας από τα γκρίζα όρια της εικονικής ζωής της, εξερευνώντας, νιώθοντας και ζώντας την πραγματική ζωή.

Ζει τη δύναμη των σύγχρονων κινητήρων βενζίνης και diesel με ισχύ έως 160 ίππους. Νιώθει την ασφάλεια που της προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα Renault EASY DRIVE, όπως, μεταξύ άλλων, το Ενεργό Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, η Προειδοποίηση Εκτροπής από τη Λωρίδα, η Αναγνώριση Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας.

Εξερευνά τον κόσμο, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χάρη στο σύγχρονο σύστημα 4κίνησης της Renault, με 3 προγράμματα λειτουργίας (2WD, AUTO 4WD, LOCK).  
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top