Ποιο αυτοκίνητο μπορεί να κινηματογραφήσει το 2020 Nissan GT-R NISMO; 

 Δείτε πως τα κατάφεραν  

Η Nissan ανέπτυξε το 2020 Nissan GT-R NISMO για να αποτελέσει την ναυαρχίδα της γκάμας της. Με στόχο τις μέγιστες επιδόσεις,  ο κινητήρας αναβαθμίστηκε, η αεροδυναμική του μοντέλου βελτιώθηκε περαιτέρω και το βάρος μειώθηκε,  μέσω της σχολαστικής χρήσης εξωτικών υλικών.  Αλλά όταν ήρθε η ώρα της τεκμηρίωσης για το νεότερο σούπερ σπορ αυτοκίνητο της  Nissan στο φυσικό του περιβάλλον,  στην πίστα,  υπήρχε ένα πρόβλημα. Πώς θα κινηματογραφηθεί ;  


Την απάντηση έδωσε ο  Mauro Calo. Ένας επαγγελματίας οδηγός ακριβείας και ειδικός στην κινηματογραφική λήψη εικόνων αυτοκινήτων,  που είναι γνωστός για τις δουλειές του σε ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού και τηλεοπτικές εκπομπές. Σύμφωνα λοιπόν με τον Calo, το τέλειο αυτοκίνητο για να “κυνηγήσει”  και να κινηματογραφήσει το 2020 GT-R NISMO, δεν είναι άλλο από… ένα άλλο GT-R !  
 Ενώσω  η Nissan τον βοηθούσε για να βρεθεί το κατάλληλο GT-R  που θα μετατραπεί σε εδικό όχημα για την κάμερα,  ο Calo εργαζόταν ήδη στο σχεδιασμό του εγχειρήματος. Μόλις έφτασε το αυτοκίνητο, ο ίδιος και η ομάδα του τοποθέτησαν μια προσαρμοσμένη σωληνωτή δομή, με συγκόλληση στο πλαίσιο που είναι σε θέση να συγκρατεί το βάρος του επαγγελματικού συστήματος  τοποθέτησης της κάμερας, από ανθρακονήματα.

 
Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους, την  ρυθμιζόμενη σπορ ανάρτηση και την τετραθέσια διαμόρφωση, το GT-R είναι η τέλεια βάση αυτοκινήτου, που μπορεί  φιλοξενήσει μια εξέδρα κινηματογραφικών μηχανών,  αυτού του τύπου. Και όταν η απόδοση του twin-turbo 3.8 V6 προσφέρεται μέσω  του προηγμένου συστήματος τετρακίνησης, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το επέλεξε ο  Calo. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top