Το νέο Toyota Yaris GR σαρώνει σαν... καταιγίδα 

Διαθέτει τετρακίνηση και 261 ίππους 

Toyota Yaris GR

Το νέο Yaris έρχεται και μαζί του μαι σειρά εκδόσεων που θα κάνουν την διαφορά. Μια από αυτές είναι η έκδοση Yaris GR το οποίο παραπέμπει σε αυτοκίνητο της κατηγορίας WRC . Στην "καρδιά" του βρίκκεται υπερτροφοδοτούμ,ενος κινητήρας βενζίνης ο οποίος αποδίδει 261 ίππους και 360 Nm ροπής. Το μότέρ δίνει εντυπωσιακές επιδόσεις με τα  0-100 να έρχονται σε  5,5 δευτερόλεπτα και την  τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

Η κίνηση είναι και στους τέσσερτεις τρχούς μέσω 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων ,με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen . Ο οδηγός έχει διαθέσιμα τρία προγράμματα οδήγησης.Το Toyota Yaris GR δδιοαθέτει αεροδυναμικά βοηθήματα ,18άρες  ζάντες με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4s διαστάσεων 225/40 ,σκληρές και χαμηλωμένες  αναρτήσεις κατά 95 χιλιοστά σε σχέση με την απλή έκδοση .

Για την ακινητοποίηση του φροντίζουν  φρένα με μπροστινούς δίσκους 356 χλστ. με τετραπίστονες δαγκάνες και ενιοσχυμένους  δίσκους πίσω.Το επόμενο χρονικό διάστημα  θα μάθουμε πότε θα λανσαριστεί .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top