Το CUPRA Leon Competición είναι διαθέσιμο για προ-κράτηση 

Για πρώτη φορά 

CUPRA Leon Competición Προκράτηση

Η CUPRA καινοτομεί για ακόμη μία φορά στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την πρώτη πλατφόρμα προ-κρατήσεων για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού. Οι πελάτες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το CUPRA Leon Competición στο σύστημα προ-κρατήσεων (https://prebooking.cupraofficial.com) από τώρα και οι παραδόσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2020.  

Το τελευταίο αγωνιστικό αυτοκίνητο TCR θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του CUPRA Leon το οποίο επίσης θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, αποδεικνύοντας τη σχέση της μάρκας με τους δρόμους και την πίστα. Το CUPRA Leon Competición διαθέτει νέο αμάξωμα CUPRA βοηθώντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο  με νέα, βελτιωμένη, αεροδυναμική του απόδοση. Επίσης, επωφελείται από μία πλήρως κινηματική γεωμετρική ρύθμιση και στους δύο άξονες που χρησιμοποιούν ελαφριά εξαρτήματα για τη βελτίωση της κατανομής βάρους ενώ το κιβώτιο μετάδοσης έχει βελτιωθεί καθιστώντας το πιο στιβαρό. Η καρδιά του οχήματος, ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2.0  λίτρων, έχει δει τις επιδόσεις του να αυξάνονται, κάνοντάς τον ακόμη πιο ανταγωνιστικό ενώ το CUPRA Leon Competición ενσωματώνει μία 100% αγωνιστική ηλεκτρονική αρχιτεκτονική διαχείριση CUPRA που είναι πλήρως εξατομικευμένη. 

Το CUPRA Leon Competición  είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ενσωματώνει την μάρκα CUPRA κι είναι έτοιμο να κατακτήσει οποιαδήποτε πίστα. Η δυνατότητα προ-κράτησης του αγωνιστικού αυτοκινήτου φέρνει μία νέα διάσταση και ευκαιρία για τους πελάτες. Η ανάπτυξη του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου TCR βρίσκεται στην τελευταία του φάση και οι δοκιμές στην πίστα ξεκίνησαν ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο με διαφορετικές αξιολογήσεις σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία.  Το CUPRA Leon Competición θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις αρχές του 2020.  
 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top