Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς αναδείχτηκε το νέο Peugeot 208

 Μόλις ήρθε … βραβεύτηκε

Νέο Peugeot 208 Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020

Το νέο Peugeot 208 αναδείχθηκε το «Αυτοκίνητο του 2020» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Domotel Kastri Hotel, στη Νέα Ερυθραία. Μέλη της επιτροπής αποτελούν 26 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, οι οποίοι ψηφίζουν βάσει κριτηρίων όπως η τεχνολογία, η καινοτομία, οι επιδόσεις, η ασφάλεια, καθώς και το κόστος κτήσης και χρήσης.

 
Το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Γιάννης Συγγελίδης, Γιώργος Συγγελίδης και Πέτρος Πιπερίδης από τον Πρόεδρο του θεσμού κ. Γιάννη Σκουφή. Κατά την παραλαβή του βραβείου, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιάννης Συγγελίδης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του θεσμού που τίμησαν με την ψήφο τους το νέο Peugeot 208 και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις εταιρείες του ανταγωνισμού.  


 Το νέο Peugeot 208 ξεχωρίζει κατ αρχήν για το τολμηρό design του και την επιιθετική του προσωπικότητα. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες της μάρκας την δυνατότητα της επιλογής καθώς διατίθεται με κινητήρες πετρελαίου, βενζίνης αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία έως 340km.

Στο εσωτερικό καινοτομεί με το νέας γενιάς Peugeot i-Cockpit το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Τέλος, το νέο Peugeot 208 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον περιορισμό των εκπομπών του CO2 χάρη στη μείωση βάρους, στα βελτιωμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του, στη μειωμένη αντίσταση κύλισης και στην βελτιστοποίηση λειτουργίας κινητήρα.

 
 Έχοντας ήδη ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ελληνική αγορά και όντας διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο Επισημων διανομέων της Peugeot πανελλαδικά, το νέο Peugeot έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες παραγγελίες προδιαγράφοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία.   
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top