Αυτό είναι το νέο Nissan Sentra 

Με νέο κινητήρα 

 Nissan Sentra 2020 Παρουσίαση

Το Sentra 2020, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου, έχει “μεταμορφωθεί”  σε ένα όμορφο compact sedan με κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του, όπως και με στάνταρτ το  Safety Shield 360, την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τις απολαυστικές επιδόσεις. 
Ξεκινώντας την εμπορική του πορεία το 1982,  η όγδοη γενιά  του Sentra είναι χτισμένη σε μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει πολύ βελτιωμένες αναλογίες, χαμηλωμένο και φαρδύτερο κατά πέντε εκατοστά περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παράλληλα, το εξωτερικό ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan που συναντάται και  στα άλλα sedan της, συμπεριλαμβανομένης της υπογραφής V-motion στην μάσκα, των λεπτών προβολέων LED και της “αιωρούμενης” οροφής. 

Στο εσωτερικό, η ολοκαίνουργια καμπίνα του Sentra είναι πιο εκλεπτυσμένη και πολυτελής, δημιουργώντας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις  λεπτομέρειες, για τη βελτίωση της απτής ποιότητας του νέου μοντέλου. 
Το Sentra 2020 διαθέτει έναν νέο, οικονομικό σε κατανάλωση  και συνάμα  αποδοτικό 4κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων, ονομαστικής ισχύος 149 ίππων και με ροπή 197Nm, μεγέθη αυξημένα κατά 20% και 16% αντίστοιχα, σε σχέση με τον κινητήρα 1,8 λίτρων της προηγούμενης γενιάς. Στις δυναμικές επιδόσεις του νέου μοντέλου συμβάλλουν καταλυτικά η νέα πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση, καθώς και το νέο σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση. 


Το Sentra ολοκληρώνει την επανασχεδιασμένη γκάμα sedan της Nissan, ακολουθώντας τις σημαντικές αλλαγές των Versa, Altima και Maxima τα τελευταία δύο χρόνια. Την παραμονή του φετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2019,  με το ολοκαίνουργιο  Nissan Sentra 2020, γιορτάζοντας την ανανέωση του αμερικάνικου μοντέλου με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. 

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top