Ποιο Kia είναι το SUV της χρονιάς 2020

 Ποια είναι τα κριτήρια που έπαιξαν βασικό ρόλο για την επιλογή του

Kia Telluride βραβείο SUV της χρονιάς 2020 MotorTrend

Το μεγαλύτερο μοντέλο της Kia Motors Αμερικής (KMA) - το Telluride – κατέκτησε το βραβείο του SUV της Χρονιάς 2020 του MotorTrend. Με το άνετο και λειτουργικό εσωτερικό του, το Telluride αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής σύγχρονης οικογένειας, ενώ η υψηλή του αξία το εδραιώνει ως νικητή στην κατηγορία των SUV. 


 Το μεσαίου μεγέθους SUV διαθέτει ένα εντυπωσιακό και πολυτελές εσωτερικό, καθώς και μια σειρά σύγχρονων τεχνολογιών και στάνταρ συστημάτων ασφαλείας, όπως Blind Spot Collision-Avoidance Assist Rear, Lane Following Assist, Rear Occupant Alert, Safe Exit Assist, Forward Collision Assist and available Highway Drive Assist, Driver Talk, multi-Bluetooth Connectivity κ.ο.κ. 


Με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας, το MotorTrend SUV της Χρονιάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία παγκοσμίως για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Οι κριτές του SUV της Χρονιάς είναι οι συνεργάτες του MotorTrend καθώς και δύο προσκεκλημένοι, ο Johan de Nysschen, πρώην επικεφαλής της Audi of America, της Infiniti Motor Co. και της Cadillac και ο Tom Gale, πρώην επικεφαλής του design της Chrysler.Τα οχήματα αξιολογούνται με τη χρήση έξι βασικών κριτηρίων: της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας, της αξίας, της εξέλιξης του σχεδιασμού, του επιπέδου τεχνολογίας και της συνολικής απόδοσης. Με βάση αυτά τα κριτήρια προκύπτουν οι φιναλίστ και τελικά οι νικητές.     
Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top