Το...αγροτικό της BMW 

Με κινητήρα που αποδίδει 340 άλογα

BMW X7 Pick-up

Οι επισκέπτες της φετινής εκδήλωσης BMW Motorrad Days, ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα εκθέματα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πραγματικά μοναδική στο είδος της BMW X7 Pick-up. Μία μοναδική μετατροπή που δημιούργησαν οι μαθητευόμενοι του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης του BMW Group σε συνεργασία με τα τμήματα Concept Vehicle Construction και Model Technology του εργοστασίου του Μονάχου. Το όχημα βασίζεται στην BMW X7, το πολυτελέστερο και τελευταίο μέλος της οικογένειας BMW X και μπορεί να μεταφέρει σε ένα πολυτελές περιβάλλον πέντε άτομα.

Η χειροποίητη καρότσα με προηγμένο φινίρισμα ξύλου υψηλής ποιότητας, η αερανάρτηση δύο επιπέδων ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος και οι πολυάριθμες λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας καθιστούν την BMW X7 Pick-up ιδανική για καθημερινή χρήση και όχι μόνο. Το μήκος της καρότσας ποικίλει από 140 cm (κλειστή) έως 200 cm (ανοιχτή).  

Μία ισχυρή μοτοσικλέτα περιπέτειας BMW F 850 GS πάνω στην καρότσα ολοκληρώνει τη μετατροπή. Παρέα, τα δύο οχήματα, μπορούν τα ταξιδεύουν στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου. Τέτοια projects είναι καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα και επαγγελματικού ενδιαφέροντος για κάθε ειδικότητα. Το BMW Group εκπαιδεύει αυτή τη στιγμή σχεδόν 5.000 άτομα σε εννέα χώρες σε όλο τον κόσμο.

Βαγγέλης Γκούμας


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top