Στην τελική ευθεία το 55ο πρωτάθλημα ράλι χώματος

Οι οδηγοί έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρές χωμάτινες διαδρομές

 55ο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος

Λίγο πριν το κλείσιμο των συμμετοχών, ο 3ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος χώματος έχει μπει στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας, πριν από την πανηγυρική εκκίνηση στην Λαμία (Πλατεία Ελευθερίας), το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 21:00, αμέσως μετά την απονομή των επάθλων του Ράλι Σπριντ Μπράλου.Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει την έναρξη του 36ου Ράλλυ Φθιώτιδος με την δράση να μεταφέρεται στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Εκτός από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης (ΠΕ Φθιώτιδος, Δήμος Λαμιέων, Επιμελητήριο Φθιώτιδος), η Autovision δίνει το όνομα της στον αγώνα όντας χορηγός ονομασίας για μία ακόμη φορά, στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του τόπου μας, αλλά και Πανελλαδικά.
Χορηγοί: "Ford - Ντουλάκης", "Group Karellis", "Γ. Ντελλής - Κερκίδες, Εξέδρες", με τους : "Parking Πασιονίκος", "ΙΟΛΗ", "Tsakonitis Print", "Time Out", "Flame Stop", να μας υποστηρίζουν και φέτος.

Έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα διεξαχθεί έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας "Auto - Moto Festival Λαμίας",  παράλληλα του χώρου του Τεχνικού Ελέγχου του 9ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου. Η έκθεση θα να είναι ανοικτή για το κοινό από την Πέμπτη 13 έως το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, με σκοπό την ενημέρωση για την τάση της αυτοκίνησης και της μοτοσυκλέτας καθώς και την απήχηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας, το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του Έλληνα.Να υπενθυμίσουμε πως οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 23:59 μέσω του ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) της ΟΜΑΕ.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top