Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Ford Focus Active με τιμή από 21.393 ευρώ 

Mε 1500άρη  βενζινοκινητήρα  EcoBoost 150 ίππων

Ford Focus Active τιμή

Η γκάμα του νέου Focus, εμπλουτίζεται με την άφιξη και διάθεση και στην ελληνική αγορά της έκδοσης Active σε 5θυρα και wagon αμαξώματα. Η γκάμα κινητήρων του νέου Focus Active περιλαμβάνει τόσο στις 5-θυρες όσο και στις wagon εκδόσεις αμαξώματος τα κορυφαία σε απόδοση και οικονομία μηχανικά σύνολα 1.5L EcoBoost (150 ή 182 ίπποι) και 1.5L EcoBlue (120 ίπποι) της Ford, που εξασφαλίζουν εκπομπές CO2 138-91 g/km και κατανάλωση στο μικτό κύκλο 6,2-3,5 l/kmΜε μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά, αλλά και η στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις Active ανάρτηση SLA πολλαπλών συνδέσμων της Ford στον πίσω άξονα. Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν τα ελαστικά υψηλότερου προφίλ με ζάντες 17 ή 18 ιντσών και η διαφορετική ρύθμιση σε ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές δοκούς, που συνδυάζεται ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης έκδοσης με νέα γεωμετρία στα σημεία άρθρωσης της ανάρτησης.

Πέραν των ήδη γνωστών προγραμμάτων οδήγησης Normal, Sport και Eco, όλες οι εκδόσεις του νέου Focus Active δίνουν στον οδηγό δύο ακόμα δυνατότητες: το πρόγραμμα Slippery, που ρυθμίζει το ESC και το Traction Control ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε επιφάνειες μειωμένης τριβής (λάσπη, χιόνι, πάγος) και το πρόγραμμα Trail, που συμβάλει στη διατήρηση της “φόρας” του αυτοκινήτου σε σαθρές επιφάνειες (πχ. άμμος) ρυθμίζοντας την απόκριση του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά απόδοσης του ABS και το Traction Control.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του νέου Ford Focus, η Active έρχεται να ορίσει και αυτή νέα στάνταρ στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης στην οδήγηση, διαθέτοντας ένα πλήρες και μοναδικό στην κατηγορία του πακέτο τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2, με σημαντικότερες τις Adaptive Cruise Control, Adaptive Front Lighting System, Active Park Assist 2 και Evasive Steering Assist. 
Με τιμές που ξεκινούν από τα 21.393€ και σύμμαχο στην αγορά το πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης MyFocus της Ford Finance που προσφέρει τους πιο ευνοϊκούς όρους και μηνιαία δόση από μόλις 195€, ήρθε η ώρα να δείτε και αυτό το μοντέλο.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top