Σε ποιο μοντέλο ανήκει αυτό το απίστευτο εσωτερικό

Τo INFINITI Qs Inspiration δείχνει το μέλλον στην ηλεκτροκίνηση 

INFINITI Qs Inspiration

Το Qs Inspiration αποτελεί την “προεπισκόπηση” ενός προσεχούς μοντέλου παραγωγής, αφήνοντας σαφείς “υπαινιγμούς” για τον  “εξηλεκτρισμό” της γκάμας της INFINITI στο μέλλον, τόσο με αμιγώς ηλεκτροκίνητα σύνολα, όσο και με την τεχνολογία e-POWER. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του πρωτοτύπου, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης. Επίσης έχει επιτρέψει στους σχεδιαστές της INFINITI να “ανατρέψουν” την παραδοσιακή σχεδίαση στα σεντάν, με νέες εξωτερικές διαστάσεις και ένα ευρύχωρο σαλόνι.   


Το  INFINITI Qs Inspiration αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης,  το Qs Inspiration προσφέρει μια νέα “οπτική” για τα σπορ σεντάν, με υψηλότερη θέση οδήγησης και ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς. 


Με τη δημιουργία του από την ομάδα σχεδιαστών του Karim Habib, εκτελεστικού διευθυντή σχεδιασμού για την INFINITI, το πρωτότυπο Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της INFINITI για τα επερχόμενα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο,  βασίζεται στο Ιαπωνικό DNA της INFINITI από όπου και αντλεί  έμπνευση και αποκαλύπτεται σε ένα εκθεσιακό χώρο ρηξικέλευθου σχεδιασμού, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma.

Ο εκθεσιακός χώρος έχει σχεδιαστεί σε αρμονία με το νέο πρωτότυπο του Qs Inspiration,  και σύμφωνα με την  κατεύθυνση σχεδιασμού της INFINITI για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, ενώ αναμένεται να υιοθετηθεί και σε άλλα μεγάλα σαλόνια αυτοκινήτου, στο μέλλον.Η αποκάλυψη του Qs Inspiration, συνέπεσε με την ανακοίνωση της κατασκευής του πρώτου από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα νέας γενιάς  της INFINITI, που θα κατασκευαστεί στην Κίνα για την Κινεζική αγορά.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top