Ποιος θα οδηγήσει την CUPRA στην επιτυχία 

Με βαρύ βιογραφικό 

CUPRA Ateca,

Η μάρκα CUPRA συνεχίζει να δημιουργεί το δικό της μονοπάτι από τη στιγμή που γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2018. Η νέα μάρκα με την ξεχωριστή ταυτότητα, που δημιουργήθηκε για να κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αυτοκινήτου, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς την αναπτυξιακή της πορεία. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος από τη δημιουργία της νέας μάρκας ώστε τα αποτελέσματα να αποδειχθούν εξαιρετικά θετικά. Οι πωλήσεις το 2018 σημείωσαν αύξηση κατά 40% και έφτασαν τα 14.400 οχήματα

Ο Executive Vice-president Sales and Marketing της SEAT, Wayne Griffiths αναλαμβάνει επίσης και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος  Συμβούλου της CUPRA. Ο Griffiths θα καθοδηγήσει την ομάδα ανθρώπων που εργάζονται πάνω στη μοναδικότητα, τη φινέτσα και τις κορυφαίες επιδόσεις της νέας μάρκας προκειμένου να κατακτήσουν το κοινό που αναζητά ξεχωριστά αυτοκίνητα για μοναδικούς ανθρώπους.
Πρόσφατα η μάρκα παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο, το CUPRA Ateca,  ένα ισχυρό, εμβληματικό,σπορ SUV, μοναδικό στην κατηγορία του, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών. Η μάρκα φιλοξενείται σε δικούς της αποκλειστικούς χώρους, σε ειδικά επιλεγμένους αντιπροσώπους της SEAT σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top