Αποκαλύφθηκε το νέο Opel Zafira Life στις Βρυξέλλες

Άλλαξε φυσιογνωμία 

Opel Zafira Life

Η  Opel παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών, με μία σημαντική παγκόσμια πρεμιέρα. Το νέο Opel Zafira Life αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περίπτερο της Opel. Το Opel Zafira Life είναι ένα απολαυστικό στην οδήγηση και άνετο πολυχρηστικό όχημα (MPV), το οποίο θα προσφέρεται σε τρία μήκη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη: ‘Μικρό’ 4,60m, ‘Μεσαίο’ 4,95m και ‘Μεγάλο’ 5.30m – το καθένα με δυνατότητα μεταφοράς έως εννέα ατόμων. Το Zafira Life ικανοποιεί όλες τις ανάγκες από ευελιξία και υψηλού βαθμού άνεση στο εσωτερικό, μέχρι προηγμένα συστήματα infotainment και ευφυή συστήματα υποστήριξης οδηγού. Μία έκδοση με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς (Zafira Life 4x4) θα είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία με την έναρξη των πωλήσεων. Η Opel θα προσφέρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου στις αρχές του 2021, δημιουργώντας ένα ακόμα ορόσημο στο δρόμο για τον εξηλεκτρισμό της μάρκας.


Ένας ακόμη σημαντικό πόλο έλξης στις Βρυξέλες αποτελεί το Opel GT X Experimental που επέλεξε την έκθεση για το δημόσιο ντεμπούτο του. Το πρωτότυπο είναι  ένα συμπαγές, ηλεκτρικό SUV γεμάτο καινοτόμες ιδέες  Βασικός συντελεστής  της επιτυχίας ήταν το Κέντρο R&D του Rüsselsheim, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την εξέλιξη μιας νέας γενιάς μεγάλων van και μιας νέας οικογένειας κινητήρων, καθώς και τα 15 κέντρα εξειδίκευσης σε όλο το Groupe PSA.


Επομένως, η Opel έχει τις βάσεις για δυνατές επιδόσεις την επετειακή χρονιά 2019 , και συνεχίζει δυναμικά την επέλαση νέων μοντέλων. Εκτός από το νέο Vivaro και το plug-in, υβριδικό Grandland X, σημαντικό ρόλο θα έχει η επόμενη γενιά Corsa.  Στη γκάμα προϊόντων Opel προστίθενται επίσης οι εκδόσεις μοντέλων “120 Years” . Αυτές οι ειδικές εκδόσεις των Opel ADAM, KARL, Corsa, Astra, Insignia, Zafira, Crossland X, Mokka X και Grandland X προσφέρουν προηγμένο high-tech εξοπλισμό και ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά σχεδίασης και  άνεσης.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top