Δείτε τα νέα μοντέλα της  Hyundai στο Paris Motor Show 

 Παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου i30 Fastback N 

Hyundai  i30 Fastback N

Η Hyundai Motor παρουσιάζει τη νεότερη γκάμα προϊόντων και τεχνολογικών καινοτομιών στους τομείς της αξιοπιστίας, της προόδου και των επιδόσεων στο Hall 1 της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού για το 2018.. Τα “φώτα” φέτος στο περίπτερο της Hyundai θα είναι στραμμένα στην παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου i30 Fastback N, στο νέο show car i30 N 'N Option’ και στην πρωτοποριακή eco-mobility σειρά με τα νέα Kona Electric και NEXO. Σύμφωνα με τη σχεδιαστική γραμμή του «Hyundai Motor Studio Paris», το περίπτερο της Hyundai περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές ζώνες, που αντιπροσωπεύουν την ευρωπαϊκή στρατηγική της μάρκας και βασίζονται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Ασφάλεια, Πρόοδος και Επιδόσεις.


Η Παγκόσμια Πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i30 Fastback N το πρώτο 5θυρο hot κουπέ στην κατηγορία C φέρει τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου i30 N 5θυρου hatchback, ενσωματώνοντας το μοναδικό στυλ του κουπέ του i30 Fastback.  Πριν από μία εβδομάδα, το νέο i30 Fastback N παρουσίασε τις υψηλών επιδόσεων ικανότητές του σε έναν παγκόσμιο αγώνα ρεκόρ. Οι επαγγελματίες οδηγοί της Hyundai Motorsport, Gabriele Tarquini και Thierry Neuville, οδήγησαν το αυτοκίνητο στα όριά του στην διαδρομή από τη Ρώμη στο Παρίσι. Ο Tarquini κέρδισε τον αγώνα με διαφορά μόνο ενός κλάσματος του δευτερολέπτου, πραγματοποιώντας παγκόσμιο ρεκόρ με 8: 18,49 λεπτά.
Μια ακόμη παγκόσμια πρεμιέρα στο περίπτερο της Hyundai θα κάνει το show car i30 'N Option’, παρουσιάζοντας μια άλλη εκδοχή για υψηλής ποιότητας εξωτερικές και εσωτερικές επιλογές εξατομίκευσης για τους ιδιοκτήτες της Hyundai. Μαζί με τη νέα σειρά i30 N, επεκτείνεται η προσφορά για τους πελάτες που θέλουν να απολαύσουν το i30 με περισσότερο στυλ και επιδόσεις. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα κορυφαία Motorsport οχήματα : i20 Coupe WRC και i30 N TCR.

 

 

Η σειρά eco-mobility της Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένων των νέων Kona Electric και NEXO, καθώς και του IONIQ, αποδεικνύει το πρωτοποριακό πνεύμα της εταιρείας στον τομέα της αυτοκίνησης του μέλλοντος. Με αυτά τα προοδευτικά μοντέλα, η Hyundai προσφέρει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία.Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης IAA Commercial Vehicles 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας, η Hyundai ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια της για την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών με κυψέλες καυσίμου.

 

 

Σε συνεργασία με την H2 Energy, η Hyundai θα διαθέσει 1.000 ηλεκτρικά φορτηγά κυψελών καυσίμου στην Ελβετική αγορά επαγγελματικών οχημάτων το διάστημα 2019 -2023. Με την εισαγωγή του πρώτου στόλου ηλεκτρικών φορτηγών κυψελών καυσίμου σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai θα επεκτείνει περαιτέρω την παγκόσμια πρωτοπορία της στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου.

 


"Μέσα σε τρία χρόνια, η Hyundai έφτασε στη δεύτερη θέση των πωλήσεων οικολογικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη", δήλωσε ο κ. Ki-Sang Lee, Senior Vice President & Head of Eco-technology Development Center τoυ Hyundai Motor Group. 
Γιορτάζοντας το ντεμπούτο του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το concept car ‘Le Fil Rouge’ της Hyundai πραγματοποιεί και το γαλλικό του ντεμπούτο. Είναι η απόδειξη ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Hyundai συνδέονται με ένα κοινό νήμα. Αυτό το concept car ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Το "Sensuous Sportiness" θα ενσωματωθεί σε όλα τα μελλοντικά οχήματα της Hyundai, από sedans έως SUV.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top