H παγκόσμια πρεμιέρα του  BMW M Performance Parts Concept

Με εντυπωσιακή εμφάνιση

BMW

Το BMW M Performance Parts Concept που βασίζεται στην BMW M2 ενισχύει το σπορ χαρακτήρα της με ένα τολμηρό αγωνιστικό στυλ, μειώνοντας το βάρος πάνω από 60 κιλά (μία πρόσθετη μείωση βάρους 14 κιλών  επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας ελαφρύτερης μπαταρίας BMW) και βελτιστοποιώντας την αεροδυναμική. Για τέλειο κράτημα στο δρόμο – ακόμα και στην αγωνιστική οδήγηση – το πρωτότυπο BMW M Performance Parts Concept φέρει ανάρτηση M Performance, που ήδη διατίθεται για τοποθέτηση εκ των υστέρων σε οχήματα μαζικής παραγωγής. Αυτή η ανάρτηση με γόνατα ελατηρίων/αμορτισέρ επιτρέπει χαμήλωμα έως 20 mm.

 Το Concept αναδεικνύεται με την εξωτερική απόχρωση Frozen Black με χρυσαφί πινελιές και λογότυπα της M Performance. Στο εσωτερικό, ο συνδυασμός Alcantara και ανθρακονήματος επιβεβαιώνει την αποκλειστικότητα, μαζί με πρόσθετες χρυσαφί λεπτομέρειες.

Η BMW M GmbH συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία αυτής της εμφατικής σχεδίασης, συμβάλλοντας με την αγωνιστική εμπειρία της στην εξέλιξη όλων των M Performance Parts. Το BMW M Performance Parts Concept γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 12 Ιουλίου και πήρε θέση στην εκκίνηση της ανάβασης στο Festival of Speed in Goodwood .

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top