Πως η  BMW Motorrad γιορτάζει τα 40 χρόνια στον εξοπλισμό μοτοσυκλετιστών

Με επετειακή συλλογή σε περιορισμένη έκδοση

BMW

Το λανσάρισμα της θρυλικής K 100 το 1978 έκανε ταυτόχρονα την BMW Motorrad πρωτοπόρο σε μία εντελώς νέα κατηγορία: έγινε ο πρώτος κατασκευαστής μαζικής παραγωγής στον κόσμο με δική του γκάμα εξοπλισμού αναβατών. Η BMW Motorrad "40 Years Collection" ξαναφέρνει τώρα στο προσκήνιο τη δεκαετία του 1970 με γνήσιο στυλ.Ο αριθμός "78" εμφανίζεται στη "40 years Collection", με τη μορφή μιας πορτοκαλί-κόκκινης κλωστής που διακοσμεί το υψηλών προδιαγραφών κράνος jet και το δερμάτινο μπουφάν όπως και τα κοντά γάντια της συλλογής.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται και οι τεχνικές φινιρίσματος είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά.Το vintage είναι η νέα στιλιστική τάση της εποχής, κάνοντας το μπουφάν μοτοσικλέτας "40 Years " διπλά επιθυμητό: προσφέρει διαχρονικό, ρετρό στυλ σε συνδυασμό ό,τι πιο μοντέρνο από το χώρο της μοτοσικλέτας. Στην ανδρική έκδοση, η παραγωγή περιορίζεται στα 150 αντίτυπα – ενώ θα κατασκευαστούν μόνο 50 από τη γυναικεία έκδοση. Όσοι αποκτήσουν ένα από αυτά τα μοναδικά μπουφάν, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία εμφάνιση της δεκαετίας του 1970 και παράλληλα να επωφεληθούν από την προηγμένη ποιότητα.

Η γκάμα εξοπλισμού αναβατών της BMW Motorrad αποτελείται αυτή τη στιγμή από έξι κράνη, οκτώ υφασμάτινες φόρμες, πέντε δερμάτινες φόρμες, 12 υφασμάτινα και δερμάτινα μπουφάν, επτά παντελόνια/jeans, 11 ζευγάρια μπότες μοτοσυκλέτας με δύο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, 12 ζευγάρια γάντια και μία πλούσια γκάμα λειτουργικής και προστατευτικής ένδυσης, οκτώ ειδικές τσάντες και σακίδια, κατάλληλα προϊόντα φροντίδας και πολυάριθμα στιλάτα αξεσουάρ.Η "40 Years Collection" θα διατίθεται από τον Αύγουστο του 2018 σε Γερμανία, Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης Ελβετίας) και Ιαπωνία. Για επισκόπηση της νέας συλλογής και της τρέχουσας γκάμας εξοπλισμού αναβατών της BMW Motorrad επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.bmw-motorrad.gr

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top