Ποιο  Nissan έχει καθίσματα  εμπνευσμένα από μαγιό και διαθέτει ντους

Κατάλληλο για σέρφερ ,ψαράδες και περιπετειώδεις  οδηγούς

NISSAN

Η Nissan  μας φτιάχνει την καλοκαιρινή διάθεση με το  TITAN Surfcamp. Από τα ελαστικά εκτός δρόμου μέχρι τη σκηνή στην οροφή του, το TITAN Surfcamp είναι ένα όχημα αποκλειστικά για δραστηριότητες στην θάλασσα και τις ακτές, που διαθέτει surfboards, paddleboards, καλάμια ψαρέματος, ένα σύστημα για ντους με ζεστό νερό από τον ήλιο και πολλά περισσότερα. Αντίστοιχα προετοιμασμένο για την παραλία είναι και το εσωτερικό του TITAN Surfcamp, με ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα που είναι εμπνευσμένες από μαγιό, καθώς και με τα αξεπέραστης αντοχής  ελαστικά ταπέτα για το πάτωμα της καμπίνας. 

Χρησιμοποιώντας το σύστημα καναλιών TITAN Utili-track, το Surfcamp δημιουργεί αποθηκευτικό χώρο για τα αλιευτικά εργαλεία, τα αξεσουάρ και άλλα συναφή είδη, σε συνδυασμό και με το σύστημα αποθήκευσης συρταριών  Decked bed. Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος  διατίθεται στην οροφή, με μια μπαγκαζιέρα  της Leitner Design που συμπληρώνει η σκηνή οροφής της Rhino-Rack.

Το TITAN Surfcamp διαθέτει επίσης μια σανίδα surf και paddleboard. Τα καλάμια του ψαρέματος μπορούν να αποθηκευτούν κατά μήκος της οροφής σε ειδικό ράφι, ενώ όταν το όχημα βρίσκεται στην ακτή μπορούν να ενσωματωθούν στις ειδικές υποδοχές του μπροστινού προφυλακτήρα για ένα συναρπαστικό ψάρεμα.,Για ένα απολαυστικό ντους μετά το surf, υπάρχει ειδικό σύστημα με ζεστό νερό από τον ήλιο, όπως και ένα δάπεδο από ξύλο τικ για την άνεση του λουόμενου. Μια τέντα Rhino-Rack Batwing παρέχει την απαραίτητη δροσιά , όπως και ένα  ψυγείο Yeti για δροσερά ποτά και κρύα σνακ.  Όσο για την ανάπαυση, η αυτόματη σκηνή οροφής της Freespirit,  προσφέρει το ιδανικό σημείο για χαλάρωση.

Το TITAN Surfcamp κατασκευάστηκε πάνω στο πλαίσιο του TITAN XD Diesel Midnight Edition Crew Cab, στο εργοστάσιο της Nissan στο Mississippi. Με έναν επαγγελματικό,  βαρέως τύπου σκελετό σκάλας, κινητήρα Cummins® 5.0-L V8 Turbo Diesel, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και με ένα ευρύχωρο εσωτερικό 5 επιβατών, το TITAN XD προσφέρει μια άψογη βάση για αυτό το όχημα παραλίας.Μετά την εμφάνισή του στην έκθεση αλιείας ICAST της Florida , το TITAN Surfcamp κατευθύνεται δυτικά προς τον Ειρηνικό Ωκεανό και  συγκεκριμένα στη διοργάνωση του  Supergirl Surf Pro, στην Καλιφόρνια, στις 27-29 Ιουλίου.

Βαγγέλης  Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top