Δείτε ποια είναι η έκπτωση για τα γνήσια αξεσουάρ SUZUKI

Για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα

Δείτε ποια είναι η έκπτωση για τα γνήσια αξεσουάρ SUZUKI

Η Suzuki στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών after sales προς τους πελάτες Suzuki, κάθε μήνα επιλέγει για τους οδηγούς της μάρκας ποικιλία ειδών και γνήσιων αξεσουάρ και τα προσφέρει σε προνομιακές τιμές με όφελος έως και 35%.

Το πρόγραμμα Product of the month σχεδιάστηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών με γνήσια αξεσουάρ Suzuki και υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών after sales. Συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία επιλεγμένων ειδών και γνήσιων αξεσουάρ Suzuki για το σύνολο των μοντέλων της μάρκας, τα οποία ανανεώνονται κάθε μήνα ώστε να βρείτε όλοι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να το κάνετε δικό σας στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς.

Οι κάτοχοι Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα των γνησίων αξεσουάρ Suzuki, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο σε άριστη λειτουργική κατάσταση το αυτοκίνητο τους και την αξία μεταπώλησής του υψηλά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προνομίων “Product of the month” οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, να επισκεφθούν το www.suzuki.gr ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της Suzuki www.mysuzuki.gr

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top