Γνωριμία με το νέο Mitsubishi Eclipse Cross που έφτασε στην Ελλάδα

Εκδόσεις και τιμές

Γνωριμία με το νέο Mitsubishi Eclipse Cross που έφτασε στην Ελλάδα

Μέσα στις λίγες ώρες που είχαμε στα χέρια μας το νέο crossover/SUV της Mitsubishi είχαμε την δυνατότητα να εκτιμήσουμε πολλά από τα προσόντα του . Προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, όμορφη σχεδίαση, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας . άνετοι χώροι και ποιοτική κύλιση στον δρόμο. Με βάση την σχεδιαστική φιλοσοφία του πρωτότυπου XR-PHEV II το Eclipse Cross διακρίνεται από την «διαστημική» του σχεδίαση που περιλαμβάνει ένα άκρως επιθετικό «πρόσωπο» με μεγάλη μάσκα,στενόμακρα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led, κεκλιμένη οροφή και πίσω μέρος με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και αεροτομή. Ουσιαστικά αποτελεί τον προπομπό της  εξέλιξης της οπτικής ταυτότητας ‘Dynamic Shield’ της Mitsubishi. Mε μήκος   4,41 μ. μήκος, 1,81 μ. πλάτος και 1,69 μ. ύψος προσφέρει άνετους χώρους και πορτμπαγκάζ από  359 έως και 1.159 λίτρων.

Εσωτερικά διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και ποιοτικό έχουμε δει μέχρι σήμερα στα μοντέλα της εταιρείας ,με την μεγάλη έγχρωμη οθόνη αλά BMW όπου προβάλλονται όλα τα στοιχεία των ηλεκτρονικών συστημάτων με την πλήρη συνδεσιμότητα. Εντυπωσιακό είναι και το Touch Pad Controller για τον έλεγχο του infotainment συστήματος .

Το νέο Mitsubishi Eclipse Cross διατίθεται  με νέο υπερτροφοδοτούμενο ι κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με απόδοση163 ίππους με  250 Nm ροπής μεταξύ 1.800 και 4.500 σ.α.λ.,. Ο κινητήρας συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων στις δικίνητες εκδόσεις και με το αυτόματο CVT συν τετρακίνηση. Όσο για τις επιδόσεις για τα  0–100 χλμ./ώρα χρειάζεται 9,3’’ (9,8’’ οι εκδόσεις 4Χ4) ενώ η τελική ταχύτητα είναι στα 200 χλμ./ώρα, μέση κατανάλωση 6,7 λίτρα  ανά 100 χλμ. (7,0 λίτρα για τα τετρακίνητα) με εκπομπές CO2 στα  154 γρ. ανά χιλιόμετρο. Το σύστημα τετρακίνησης  S-AWC της Mitsubishi Motors διαχειρίζεται άψογα την κατανομή των φορτίων στους τέσσερις τροχούς, ρυθμίζοντας ανάλογα την κατανομή της ροπής ανάμεσα στους αριστερούς και τους δεξιούς τροχούς. Διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης (Drive Modes) που μπορείς να επιλέξεις από διακόπτη στην κεντρική κονσόλα .

Οι τιμές και οι εκδόσεις είναι οι ακόλουθες:

Inform 1.5 T/C MT - 2WD: 24.900€

Invite Plus 1.5 T/C MT - 2WD: 27.500€

Intense Plus 1.5 T/C CVT - 4WD: 35.950€΅

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top