Πάνω από 15.000 θαύμασαν τα μοντέλα της MOTO GUZZI

Πραγματικά αστέρια της εκδήλωσης Open House ήταν οι V7 και V9

Πάνω από 15.000 θαύμασαν τα μοντέλα της MOTO GUZZI

Παρά την αδιάκοπη βροχόπτωση στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το πάθος για τη μάρκα του αετού, που ζωντανεύει στην ψυχή κάθε Guzzista, νίκησε ακόμη μία φορά στο φετινό Open House. 15 χιλιάδες επισκέπτες κατέφτασαν στο Mandello del Lario, από κάθε γωνιά της Ευρώπης, για να γιορτάσουν μία από τις πιο ευγενείς και αγαπητές μάρκες μοτοσυκλετών στον κόσμο. Χιλιάδες κατέφθασαν με τις μοτοσυκλέτες τους στις εγκαταστάσεις του Mandello για να συμμετάσχουν στο Open House, που φέτος ήταν πιο πλούσιο σε δραστηριότητες αφιερωμένες στο κοινό. Ξεχώρισαν οι περιηγήσεις στις γραμμές παραγωγής (εκεί όπου κατασκευάζονται στο χέρι όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi) και το Μουσείο, την ιστορική μνήμη της Moto Guzzi που στεγάζει πάνω από 150 μοτοσυκλέτες. Από την GP έως την MGS-01, αλλά και την πρώτη Normale κατασκευής 1921, η συλλογή του Μουσείου αποτελεί μια αληθινή διαδρομή γνώσης αφιερωμένη στους λάτρεις της μάρκας, όπως και η αξιοθαύμαστη αεροσήραγγα, η πρώτη στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο.

Δημοφιλής ήταν και η «μουσική» των V-twin κινητήρων από τον στόλο των μοτοσυκλετών, που ήταν διαθέσιμες για τα πάνω από 250 test rides που πραγματοποιήθηκαν: 45 μοτοσυκλέτες εκπροσωπούσαν την πλήρη γκάμα μοντέλων Moto Guzzi.

Ωστόσο, τα πραγματικά αστέρια της εκδήλωσης ήταν οι V7 και V9. Φέτος η V7 γιορτάζει τα πρώτα 50 χρόνια από το μοντέλο του 1967. Για τον εορτασμό αυτού του μύθου η Moto Guzzi διέθεσε προς δοκιμή και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς, συμπεριλαμβανομένης και της αποκλειστικής έκδοσης V7 III Anniversario. Επιπλέον ένα φωτογραφικό σετ δόθηκε στους κατόχους V7, οι οποίοι μπορούσαν να αποκτήσουν μία αναμνηστική φωτογραφία για το εξατομικευμένο επετειακό πιστοποιητικό τους.

Ο δεύτερος πρωταγωνιστής ήταν η ειδική έκδοση V9 Bobber “Open House”, που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση με μία σειρά εντυπωσιακών αξεσουάρ από τον επίσημο κατάλογο Moto Guzzi. Το κιτ θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, χάρη στη συνεργασία με τα Ιταλικά Ταχυδρομεία, όλοι οι συμμετέχοντες μπορούσαν να παραλάβουν δύο επετειακές κάρτες με την ειδική ταχυδρομική σφραγίδα, αφιερωμένη στην εκδήλωση.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top