Αυτό είναι το νέο VW GOLF

Στα καλύτερα του

Αυτό είναι το νέο VW GOLF

Το νέο Golf MY2017 έχει υποστεί ανανέωση σε όλα τα σημεία . Εξωτερικά έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led , νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου , μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων , υψηλή τεχνολογία στα συστήματα ενημέρωσης και επικοινωνίας και το κυριότερο νέους κινητήρες .

golf 2.jpg
Στο αναβαθμισμένο ανασχεδιασμένο εσωτερικό με την πρώτη ματιά εντοπίσεις το σύγχρονο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 9,2 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών που συναντήσαμε και στα νέα Audi. Σε αυτόν ανάλογα με την επιλογή που κάνεις προβάλλονται όλες οι πληροφορίες των συστημάτων του αυτοκινήτου μεταξύ των οποίων και του navigation . Η θέαση αλλάζει μέσω μπουτόν , μεγαλώνοντας ή μικραίνοντας τα όργανα ανάλογα με την επιθυμία σου. Επιπλέον τώρα διατίθεται και το προηγμένο head-up display .

Golf- 4.jpg

Το νέο Golf είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που έχει διαθέσιμο τον χειρισμό μέσω χειρονομιών στην Το facelifted Golf είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που είναι διαθέτει και χειρισμό μέσω χειρονομιών στην περίπτωση που εξοπλίζεται με το Discover Pro.Όσον αφορά τον τομέας της ασφάλειας υπάρχουν υπερσύγχρονα συστήματα που συναντάς σε μεγαλύτερες κατηγορίες τα οποία υποστηρίζουν και την ημιαυτόματη οδήγηση. Σημειώστε και την δυνατότητα προσθήκης συστήματος Trailer Assist, που σταθεροποιεί το συρόμενο τρέιλερ μέσω του ESP

golf 3.jpg
Στα κινητήρια σύνολα προστίθεται ένα νέος κινητήρας 1.5 TSI Evo με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων με απόδοση 150 άλογα ροπή στρέψης στα 250 Nm ,κατανάλωση 4,9 λίτρα και εκπομπές ρύπων στα 110 γρμ./χλμ.golf gti.jpg
Για τους πιο «τσιγκούνηδες» υπάρχει έκδοση BlueMotion με απόδοση 130 άλογα και ροπή στρέψης 200 Nm. H έκδοση e-Golf έχει αυτονομία 300 χιλιόμετρα, ως έκδοση Golf GTI με 230 ίππους και ως έκδοση GTI Performance με 245 ίππους. Τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο σειριακό κιβώτιο τεχνολογίας DSG 7 σχέσεων .Το νέο VW Golf θα κάνει «ποδαρικό» στην έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες.


Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top