Δυναμική εκκίνηση της Peugeot με μερίδιο αγοράς 8,7%

Με πετυχημένη εμπορική πολιτική από την Ελληνική αντιπροσωπεία

Δυναμική εκκίνηση της Peugeot  με μερίδιο αγοράς 8,7%
Με το δεξί μπήκε το 2016 για την Peugeot η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκ��νήτων τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Με 495 ταξινομήσεις, η premium γαλλική μάρκα πέτυχε μερίδιο 8.7% στην αγορά των επιβατικών και 10,3% στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Καθοριστικό ρόλο στις συνολικές ταξινομήσεις της Peugeot έπαιξε - όπως ήταν αναμενόμενο – το πρόσφατα ανανεωμένο Peugeot 208. Το σούπερ μίνι της Peugeot εφοδιάζεται με τους νέους Euro6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ενώ ο κινητήρας βενζίνης PureTech 1.200cc βραβεύτηκε ως ο καλύτερος κινητήρας στην κατηγορία του για το 2016. Επιπλέον, ο κινητήρας πετρελαίου Blue Hdi 100 ίππων έχει πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης στην κατηγορία του, με μόλις 3λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές ρύπων μόλις 79gr CO2 ανά χλμ.

H Peugeot σήμερα διαθέτει την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα μοντέλων στην ιστορία της. Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση καθώς και η εμπορική πολιτική που υιοθετεί η ελληνική αντιπροσωπεία, συμβάλουν στη συνεχώς ανοδική επιτυχία της μάρκας.

Βαγγέλης Γκούμας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top