Ένα εκπληκτικό βίντεο για το υπεραυτοκίνητο της Audi

Το νέο R8 στο Super Bowl 50

Με ένα εκπληκτικό βίντεο, το νέο Audi R8 θα συμμετέχει στον τελικό του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Football «Super Bowl 50”, που θα διεξαχθεί στην Santa Clara της Καλιφόρνια, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.

Κατά παράδοση στο ημίχρονο του τελικού, επιλεγμένες εταιρείες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν μοναδικά βίντεο στο τηλεοπτικό κοινό. Σημειώνεται ότι πάνω από 120.000.000 τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός.

Το βίντεο αναφέρεται σε έναν πρώην αστροναύτη που είναι βυθισμένος στις αναμνήσεις του από την εποχή της διαστημικής εξερεύνησης και που έχει χάσει κάθε ��νδιαφέρον για τη ζωή.
Όταν όμως τον επισκέπτεται ο γιος του και του παραδίδει το κλειδί του νέου Audi R8 V10 plus των 330χλμ/ώρα, η διαδρομή αυτή, του μοιάζει με βόλτα μέσα σε πύραυλο ανάμεσα στα αστέρια που όμως ταυτόχρονα του δίνει νέα πνοή στη ζωή του.

Παράλληλα, είναι μια υπενθύμιση των απίθανων πραγμάτων που μπορούν να συμβούν στη ζωή κάποιου που επιλέγει τον δρόμο της εξερεύνησης και της τεχνολογίας, όπως ακριβώς έχει επιλέξει και η Audi, ενώ ταυτόχρονα αποδίδει φόρο τιμής στον David Bowie με το πασίγνωστο τραγούδι του “Starman» που κυκλοφόρησε το 1972.

Βαγγέλης Γκούμας


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top