Τσιτσιπάς: «Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου» έγραφε το στεφάνι στη γιαγιά του

Ο τενίστας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για να είναι παρών στην κηδεία της

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά είπε το τελευταία αντίο στην αγαπημένη του μητέρα. Ο Έλληνας τενίστας τελικά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να ταξιδέψει για να παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Ωστόσο, συγκίνησε με το μήνυμα που έγραψε στο στεφάνι που έστειλε για να την αποχαιρετήσει.

«Γιαγιά μου Σταυρούλα, πρωταθλήτρια αφοσίωσης και πίστης, πρωταθλήτρια θάρρους και γενναιότητας. Πρωταθλήτρια ζωής. Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου, αγαπημένη μου Γιαγιά. Πάντα θα με εμπνέεις στον δρόμο μου. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα.

Ο εγγονός σου ο Στέφανος»

Συγκινεί ο Τσιτσιπάς: «Έχασα τη γιαγιά μου πέντε λεπτά πριν τον αγώνα»

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό μέσω Instagram, πως πέντε λεπτά πριν τον αγώνα του στον τελικό του Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά.

Η γιαγιά του Στέφανου είχε με τον εγγονό της μια σχέση ξεχωριστή. Η γιαγιά Σταυρούλα είχε χάσει την όραση της τα τελευταία χρόνια κι έβλεπε με τα «μάτια της ψυχής» τα κατορθώματα του εγγονού της.

«Δε βλέπουν τα ματάκια μου παιδί μου και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Παρηγορήθηκα πολύ όμως όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου» είχε πει το 2019, η γιαγιά του.

Αυτή τη φορά δεν πρόλαβέ να μάθει για τον εγγόνο της,  που πάλεψε σαν λιοντάρι κόντρα στον Τζόκοβιτς και κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Ωστόσο, θα  καμαρώνει από ψηλά την πορεία του προς την κορυφή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top