Συγκινεί ο Τσιτσιπάς: «Έχασα τη γιαγιά μου πέντε λεπτά πριν τον αγώνα»

H ανάρτηση του Τσιτσιπά στο Instagram μετά τον τελικό του Roland Garros

Δείτε το ρεπορτάζ  από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Περήφανους όλους τους Έλληνες έκανε την Κυριακή 13/6 ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον μεγάλο τελικό του Roland Garros, όπου πάλεψε με το απόλυτο φαβορί, Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι άγνωστες πτυχές του «χρυσού παιδιού» του τένις

τσιτσιπάς έχασε τη γιαγιά του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε σαν λιοντάρι αλλά έχασε 3-2 από τον Τζόκοβιτς

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδωσε όλο του το «είναι» σε αυτόν τον αγώνα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 3-2.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάλεψε σαν λιοντάρι αλλά έχασε 3-2 από τον Τζόκοβιτς!

τσιτσιπάς γιαγιά

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συγχαρητήρια στον Nόβακ Τζόκοβιτς 

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 14/6, ο ίδιος συγκλόνισε με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς αποκάλυψε πως πέντε λεπτά πριν τον αγώνα του, έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά.

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα η πίστη για τη ζωή και η θέληση της οποίας να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να είσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτήν. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν δυνατό», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram:

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top