Οι μάχες του Champions League

Η Μπάγερν περνά μία μίνι περίοδο κρίσης

Champions League

Στη ρωμαϊκή αρένα του «Ολίμπικο» δοκιμάζεται η Μπάγερν απόψε απέναντι στη Λάτσιο για τους «16» του Champions League (22:00, COSMOTE Sport 2). Οι Βαυαροί καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο που φέτος επέστρεψε στην κορυφογραμμή της Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι έκτη στη Serie A, αλλά με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι Ράντου και Λουίς Φελίπε είναι εκτός μάχης, ενώ αμφίβολος είναι ο γκολκίπερ Θωμάς Στρακόσα.

Η Μπάγερν περνά μια μίνι περίοδο κρίσης, με έναν βαθμό στα δύο τελευταία ματς της Bundesliga, ενώ ο Χάνσι Φλικ έχει γεμάτο απουσιολόγιο από τραυματίες και ασθενείς με τον κορωνοϊό. Εκτός μάχης είναι με COVID 19 οι Παβάρ και Μίλερ, ενώ λαβωμένοι είναι οι Τολισό, Γκνάμπρι, Κόστα, Νούμπελ και Νιανζού.

Έγινε η αρθροσκόπηση στον Βρουσάι

Η δεύτερη… παρτίδα πρώτων αγώνων για τους «16» του Champions League διεξάγεται αυτή την εβδομάδα. Απόψε η Ατλέτικο αναμετράται με την Τσέλσι στο Βουκουρέστι, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για τα ταξίδια των αγγλικών ομάδων μετά την εμφάνιση του νέου στελέχους του κορωνοϊού. Οι Μαδριλένοι διανύουν για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν αγωνιστική κρίση και έχουν δώσει δικαιώματα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους στη φετινή La Liga. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 από τη Λεβάντε στο «Μετροπολιτάνο» το Σάββατο, ενώ απόψε δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Τρίπιερ και τους τραυματίες Ερέρα, Χιμένες, Καράσκο και Βρσάλικο. Η Τσέλσι μετά από ένα σερί νικών στην Premier League ήρθε ισόπαλη με τη Σαουθάμπτον, αλλά έχει παρουσιάσει αναμφίβολα πρόοδο επί των ημερών του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του τον τραυματία Τιάγκο Σίλβα, ενώ αμφίβολος είναι ο Τάμι Έιμπραχαμ.

H παράδοση είναι ισορροπημένη μεταξύ των δύο ομάδων μετρώντας από δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στις αναμετρήσεις τους κατά το παρελθόν.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 17 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top