Οριστικό: Στις 11 Σεπτεμβρίου η έναρξη της Super League!

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η κλήρωση

Super League

Για την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε η έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος χωρίς τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα οριστεί για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί, προκειμένου οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μία μέρα μετά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Ζανκτ Γκάλεν, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League

Η πιο επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος ντέρμπι ανάμεσα στην Ένωση και τους Πειραιώτες φαίνεται πως είναι η Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Ελ Αραμπί: Παρέα με ποιον γνωστό δημοσιογράφο έκανε βουτιές;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: 

Επικυρώθηκε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους του Συνεταιρισμού, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020.

Αποφασίστηκε ότι η ηλεκτρονική Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στα Κεντρικά της Super League, υπό την αίρεση της έγκρισης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top