Δείτε τη σύντροφο του Ρονάλντο να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

«Κουράγιο σε όσους παλεύουν»

Ρονάλντο και   Τζωρτζίνα

Λίγες ημέρες μετά την καραντίνα στην οποία μπήκε μαζί με τον σύντροφο της Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω κορονοϊού η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ θέλησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και παράλληλα εμψύχωσης σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirando al horizonte desde mi ventana. Recordé esta preciosa imagen de la sesión fotográfica de la revista Grazia. En momentos difíciles persiste, ten fe y busca el lado positivo de las cosas. Es un buen momento para reflexionar, valorar y dar gracias por lo que tenemos. La importancia de las pequeñas cosas y de estar en familia. La salud es lo más importante. Nosotros estamos bien de salud 🙏 Ánimo a todos los que lucháis contra el virus. Nuestros mejores deseos de recuperación. Distantes pero siempre unidos. 🙏💪❤️👍😘#yomequedoencasa #saldremosdeesta #juntossomosmasfuertes #coronavirus #strongertogether #isolation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

 

"Κοιτάζοντας τον ορίζοντα από το παράθυρό μου. Θυμήθηκα αυτή την πολύ όμορφη ει κόνα από τη φωτογράφιση που είχα κάνει για το περιοδικό Grazia", ήταν τα πρώτα λόγια του μοντέλου με τα οποία συνόδευε τη φωτογραφία της από πρόσφατη επαγγελματική της υποχρέωση, και πρόσθεσε:

"Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να έχουμε πίστη και να ψάχνουμε να βρούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αυτή είναι μία καλή στιγμή για να σκεφτούμε και να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε.

Η σημασία των μικρών πραγμάτων είναι να είσαι με την οικογένεια. Η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα, εμείς είμαστε καλά.

Κουράγιο σε όλους εκείνους που παλεύουν με τον κορωνοϊό, σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για θεραπεία. Είμαστε σε απόσταση αλλά πάντα ενωμένοι".

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top