Champions League: Σήμερα η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν

Έτοιμος να αντιμετωπίσει το… θηρίο

προετοιμασία Ολυμπιακού στο Μόναχο

Στο Μόναχο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. 

Η Μπάγερν κατεβαίνει στο γήπεδο με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και οι παίκτες θέλουν σήμερα να σταματήσουν το αρνητικό αυτό σερί. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού από την άλλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το… θηρίο. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Έτσι σήμερα υπολογίζει στους: Σα, Αλέν, Καραργύρη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Ο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ωστόσο τόνισε ότι τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές, καθώς η Μπάγερν έχει αλλάξει προπονητή εδώ και πολύ λίγο καιρό, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία και να εκμεταλλευτούν τις καλές τους στιγμές για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Ο προπονητής της Μπάγερν από την άλλη εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κάνει μια νέα αρχή. Ο Χάνσι Φλικ τόνισε την ανάγκη να επιστρέψουν στις νίκες, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας και βελτιώνοντας την αμυντική τους λειτουργία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top