Μπελότι σούπερ σταρ!

Νίκες για τους Βάσκους

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ανδρέα Μπελότι η Τορίνο νίκησε 2-1 τη Μίλαν και μετά από πέντε αγωνιστικές έχει εννέα βαθμούς. Η Μίλαν στο 18ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πιάτεκ. Όμως στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ο Μπελότι ανέλαβε δράση. Αρχικά στο 72ο ισοφάρισε για τη Γκρανάτα, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα με εξαιρετικό τρόπο να κάνει το 2-1. Έτσι η Τορίνο πήρε τη νίκη.

Δείτε όλο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ 

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΚΟΥΣ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με τρια γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 3-0 την Αλαβές για την έκτη αγωνιστική της Primera Division και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έναν βαθμό πίσω από τη πρώτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα ο Οριαθάμπαλ άνοιξε το σκορ για την Σοσιεδάδ, ενώ δωδεκα λεπτά αργότερα ο Γουίλιαμ Ζοσέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τρίτο γκολ των Βάσκων πέτυχε στο 41 με πέναλτι πάλι ο Οριαθάμπαλ ενώ έχασαν και πέναλτι στο 85’, φάση που απέφερε την αποβολή του Μανού Γκαρσία. 

Βαθμολογική ανάσα με ανατροπή πήρε η Εϊμπάρ που νίκησε 3-2 τη Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 33ο λεπτό του αγώνα προηγήθηκαν 2-0. Στο 11 ο Οκάμπος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33 ο Τόρες έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στη Σεβίλλη. Η Εϊμπάρε στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή. Στο 65 με πέναλτι ο Ορελάνα μείωσε σε 2-1, ενώ στο 77 ο Λεόν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Κότε σκόραρε και η Εϊμπάρ πήρε τη σπουδαία νίκη και πλέον μετράει πέντε βαθμούς στη πριμέρα ντιβιζιόν.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top