Πρώτος όλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αρχική καταμέτρηση των ψήφων για το All Star Game

Τα λόγια της συντρόφου του Mariah

Με τα λόγια «Είσαι ο πιο δυνατός άνδρας που γνωρίζω! Καθημερινά μάχεσαι για να είσαι καλύτερος άνθρωπος και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα μωρό μου!»  η σύντροφος του Γιάννη  Αντετοκούνμπο Μαράια υποδέχθηκε τα νέα που φέρνουν τον Ελληνα άσο στην κορυφή της ψηφοφορίας για το All STAR Game του ΝΒΑ που θα γίνει στις 18 φεβρουαρίου, ξεπερνωντας ακόμα και τον βασιλιά Λεμπρόν Τζέιμς.

Για να το καταφέρει αυτό ο Έλληνας άσος χρειάστηκε τη στήριξη των δικών του ανθρώπων, αλλά και του ελληνικού κοινού που έσπευσε στις... κάλπες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να τον ψηφίσει, παρά  το γεγονός ότι πολλοί θεωρούσαν πως η απουσία του από το Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού θα τον έκανε λιγότερο αρεστό στους Έλληνες.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο περήφανος νιώθω για τον αδερφό μου τον Γιάννη που είναι επικεφαλής της ψηφοφορίας για το ALL STAR GAME, παρότι ο κόσμος δυσκολεύεται να συλλαβίσει το επώνυμο μας. Εκπληκτικό σας ευχαριστώ!” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Η ψηφοφορία των φιλάθλων η οποία θα προσμετρηθεί στο 50% του τελικού αποτέλσματος θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 15 Iανουαρίου. Αν θέλετε και εσείς να δώσετε την ψήφο σας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρκεί να ποστάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το όνομα Giannis Antetokounmpo με το Hastag NBAvote.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top