Γκολ σε 8 ματς σημειώθηκαν χθες στο Champions League

Η Λειψία επικράτησε της Πόρτο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ισοφαρίζει το σκορ για την Ντόρτμουντ στο ΓΣΠ στο 67', αλλά δεν πανηγυρίζει το γκολ από σεβασμό στον ΑΠΟΕΛ και το ελληνικό έθνος. Οι κύπριοι του Γιώργου Δώνη είχαν ανοίξει το σκορ πέντε λεπτά νωρίτερα με τον Ποτέ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στην φετινή διοργάνωση μένοντας στον έναν βαθμό.

 

Οι Γερμανοί έφτασαν τους επτά όσους έχει και η Ρεάλ που είδε την Τότεναμ να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μαδρίτη. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Βαράν στο 28, αλλα στο 43 ο Ρονάλντο με πέναλτι πέτυχε το πέμπτο του γκολ στην φάση των ομίλων και έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Χάρι Κέιν.

 

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε η Λίβερπουλ στην Σλοβενία, όπου συνέτριψε την Μάριμπορ με 7-0, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της μεγαλύτερης εκτός έδρας νίκης στην διοργάνωση. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε με το επιβλητικό 5-1 της Σεβίλλης.

 

Στο Μάντσεστερ η Σίτι επιβλήθηκε με 2-1 της Νάπολι, καθαρίζοντας την μπουγάδα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τα γκολ του Στέρλινγκ στο 9 και του Γκάμπριελ Ζέσους στο 13. Οι πολίτες έκαναν το τρία στα τρία κια βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά από την Σαχτάρ που νίκησε με 2-1 τη Φέγιενορντ με ανατροπή του σκορ στην Oλλανδία.

 

Την πρώτη της νίκης στο Champions League πέτυχε η Λειψία επικρατώντας με  3-2 της Πόρτο, ενώ η Μπεσίκτας, πήρε τους τρεις βαθμούς με ανατροπή του σκορ στο Μονακό φτάνοντας τους εννιά βαθμούς.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο εδώ

Πηγή φωτό eurokinissi

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top