Αντώνης Αρμενάτζογλου: Το νέο παιδί θαύμα του kick boxing στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Αντώνης, ακολουθώντας κατά γράμμα, σε όλη την προετοιμασία, τον προπονητή του, Iωάννη Θεοφάνους

Σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου ονόματος του παγκόσμιου kickboxing, Alexandru Negrea, πέτυχε ο Αντώνης Αρμενατζόγλου, μέσα στη Monza της Ιταλίας και τη διοργάνωση Petrosyan Mania, το Σάββατο που μας πέρασε.

Ο Αντώνης, ακολουθώντας κατά γράμμα, σε όλη την προετοιμασία, τον προπονητή του, Iωάννη Θεοφάνους, πέτυχε να επιβάλλει την στρατηγική της νίκης με συνεχόμενη κίνηση και γρήγορους συνδυασμούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα που κράτησε 5 γύρους των 3 λεπτών.

Ο Αρμενατζόγλου κατέκτησε τη νίκη με ομόφωνη επικράτηση και μαζί της τη ζώνη του Ευρωπαϊκού τίτλου της WKU και την κορυφή της Ευρώπης στην κατηγορία του.

O Αντώνης, μετά τον Poturak στην Κωνσταντινούπολη, υποτάσσει τον Negrea μέσα στην έδρα του και δείχνει ότι έχει πραγματικά τη στόφα του πρωταθλητή.

Υπεύθυνος για το κλείσιμο του αγώνα ήταν για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της WKU Hellas, Στέλιος Πολίτης.

Μέρος της νίκης πρέπει να αποδοθεί στους εκλεκτούς συνεργάτες της Theofanous Elite Team, χορηγούς του Αντώνη, φυσιοθεραπευτήριο Physio Team του κου Ανδρέα Φιλίππου, τον αθλητικό διατροφολόγο κο Γιάννη Μαυρίδη, την εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Multifitness του κου Μάνου Κοκκία και τον γυμναστή της ομάδας κο Στέλιο Κοντό για την φοβερή φυσική κατάσταση που είχε ο Αντώνης στον αγώνα του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top