Λαμπρή γιορτή για την Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ που γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που έχουμε στην Ελλάδα έναν ιππόδρομο που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές» είπε ο κύριος Ντάμιαν Κόουπ

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του Ομίλου ΟΠΑΠ συμπλήρωσε ένα έτος επιτυχούς διοργάνωσης ιπποδρομιών και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα και βράβευσε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο, τους κορυφαίους αναβάτες, προπονητές και ιδιοκτήτες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους το 2016. Τον κορυφαίο αναβάτη του 2016 Παναγιώτη Δημητσάνη βράβευσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που έχουμε στην Ελλάδα έναν ιππόδρομο που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές ορισμένων από των μεγαλύτερων ιπποδρόμων παγκοσμίως. Παρόλο που έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε, είμαι υπερήφανος για την πρόοδο που έχουμε σημειώσει σε σχέση με την υγεία και την ασφάλεια των αναβατών και των καθαρόαιμων, καθώς και την ακεραιότητα των ιπποδρομιών» είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κύριος Ντάμιαν Κόουπ.

Στη λαμπρή εκδήλωση, παρευρέθηκαν η διοίκηση της εταιρείας, σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα, κορυφαίοι εκπρόσωποι του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και πράκτορες του δικτύου του ομίλου.

«Εδώ και ένα χρόνο κάνουμε σταθερά βήματα και προχωράμε με επιτυχία στον στρατηγικό σχεδιασμό για την αναγέννηση των ιπποδρομιών στην Ελλάδα, παρ' όλες τις μεγάλες δυσκολίες και τα πολυσχιδή προβλήματα τα οποία παραλάβαμε» ανέφερε ο Α’ αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ  κύριος Σπύρος Φωκάς.

«Η αλλαγή σελίδας δεν ήταν εύκολη και οι προκλήσεις μεγάλες. Όμως, η σκληρή δουλειά για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών έχει ήδη αποδώσει καρπούς και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και ακόμη πιο αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον» είπε ο Β’ αντιπρόεδρος ιπποδρομίες ΑΕ κύριος Οδυσσέας Χριστοφόρου.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top