Διαψεύδει η εκπρόσωπος του Schumacher ότι συνήλθε από το κώμα

Παγκόσμια αναστάτωση από εσφαλμένο δημοσίευμα

Διαψεύδει η εκπρόσωπος του Schumacher ότι συνήλθε από το κώμα

​Αναστάτωση στα ΜΜΕ ανά την Υφήλιο προκάλεσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η εκπρόσωπος του Michael Schumacher, Sabine Kehm, ανακοίνωσε ότι συνήλθε από το κώμα, αναγνωρίζοντας την γυναίκα του!

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, η κα. Kehm φέρεται να ανακοίνωσε την βελτίωση της κατάστασης του «Schumi», που παραμένει σε κώμα εδώ και τέσσερις μήνες, μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο RTL.

Tόσο το RTL, όσο και η εκπρόσωπος του αθλητή, δεν επιβεβαίωσαν τις παραπάνω πληροφορίες, που άρχισαν από ισπανικό μέσο ενημέρωσης και διαδόθηκαν ταχύτατα μέσω των social media σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

bild.jpg

«Συνήλθε ο Schumacher; Συγνώμη, αλλά αυτές οι φήμες από την Ισπανία δεν ισχύουν! Η Kehm μου έστειλε μήνυμα ότι δεν επιβεβαίωσε τίποτα στο RTL», έγραψε στο Twitter δημοσιογράφος της εφημερίδας «Bild» που επικοινώνησε με την Kehm.

Λίγο νωρίτερα, το ότι ο Schumacher συνήλθε είχε διαψεύσει και ο ανταποκριτής στις γαλλικές Άλπεις του πρακτορείου ειδήσεων AFP, Antoine Agasse, γράφοντας στο δικό του Twitter ότι η φήμη είναι ψευδής και η Kehm δεν έκανε σήμερα καμία δήλωση για την υγεία του Schumacher. Mάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε πως η εκπρόσωπός του πιλότου της F1 δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για την κατάστασή του από τις 13 Απριλίου...

afp.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top