Έξαλλοι οι "Αρβύλα" με τη συνέντευξη Λιάγκα - Σφακιανάκη: "Θλιβερά πράγματα" που γίνονται μόνο στην Ελλάδα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έχουν το δικό τους χιούμορ, ξέρουν να σατηρίζουν την ελληνική πραγματικότητα με το δικό τους μοναδικό τρόπο και δε θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα.

"Τα πράγματα είναι θλιβερά, δεν χαμπαριάζει τίποτα κανένας σε αυτό τον τόπο. Για όγδοη φορά δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία πολιτισμένη χώρα να συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με τον μανδύα της ελαφριάς ψυχαγωγίας, αυτό είναι το φοβερό", είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα, στην πρώτη τους εκπομπή για τη φετινή σεζόν.

"Στο εξωτερικό ούτε τα κανάλια, ούτε οι διευθυντές προγράμματος, ούτε ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε κανένας δεν θα μπορούσε να ανεχτεί αυτή την κατάσταση σε μια εποχή που μία από τις μεγαλύετρες μάστιγες είναι ρητορική μίσους και το μίσος που συνεπάγεται και αυτό που εκδηλώνεται στον πλανήτη μας. Σε έναν πλανήτη που ο ένας άνθρωπος σκοτώνει τον άλλον για πλάκα. Και αυτή τη ρητορική μίσους για ανθρώπους που παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, απάνθρωπη ρητορική μίσους χωρίς σεβασμό, τελείως αντιδημοκρατική, τη φιλοξενούμε στην ελληνική τηλεόραση  σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έτσι για πλάκα. Δεν υπάρχουμε, απλά δεν υπάρχουμε», συνέχισε ο παρουσιαστής και η παρέα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, είχαν ετοιμάσει και ένα βίντεο, με τον Γιάννη Σερβετά να “μεταμορφώνεται” σε Νότη Σφακιανάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top