Σκορδά: Έμαθε στον αέρα ότι δεν θα πάει η καλεσμένη της,Νατάσα Καλογρίδη – Έχασε το αεροπλάνο από τις Φιλιππίνες

Δείτε το βίντεο

Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής της, το πρωί της Δευτέρας ότι η καλεσμένη της στο Πρω1νό δεν θα πάει τελικά!

Η παρουσιάστρια είπε: «Συγγνώμη, σήμερα δεν μου είπατε ότι θα έρθει η Νατάσα (Καλογρίδη) καλεσμένη; Που είναι;» και αμέσως οι συνεργάτες της εξήγησαν τι έχει συμβεί και πως έχασε όχι μία αλλά δύο πτήσεις η Νατάσα, η οποία αποχώρησε από το Nomads, αλλά παραμένει στο νησί!

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Νατάσα βγήκε στην εκπομπή Ant1, μέσω Skype από την Μανίλα, φορώντας το μπουρνούζι της και γυαλιά ηλίου και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Επειδή είμαι πολύ μακριά, αλλά έχω πληροφοριοδότες, άκουσα ότι λέτε ότι περνάω ωραία εδώ. Εγώ και στα δύσκολα έχω τον δικό μου τρόπο. Έχω μια δύσκολη στιγμή, τι να κάνω; Να κλαίω και να γκρινιάζω;», ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Έχασα δύο φορές το αεροπλάνο. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί μας ακούει ο κόσμος. Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να πετάξω!», πρόσθεσε.

Όταν την ρώτησε η Φαίη Σκορδά αν θέλει να μείνει εκεί και αν έχει βρει κάποια καλή παρέα, απάντησε: «δεν είναι ότι δεν θέλω να φύγω, μάλλον θέλει να με κρατήσει η Μανίλα. Μόνη μου είμαι εδώ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top