Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη - Το νέο πλατό και το μήνυμά της στον κόσμο

Δείτε το βίντεο

Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας στον Alpha και οι αλλαγές στην εκπομπή της ήταν εμφανείς!

Από το καλοκαίρι η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δούλευαν πυρετωδώς προκειμένου παρουσιάσουν στους τηλεθεατές κάτι διαφορετικό απ’ ότι βλέπαμε τόσα χρόνια.

Έτσι, η ωραία Ελένη ντυμένη στα λευκά, ανανεωμένη και φανερά αγχωμένη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα εντελώς καινούργιο πλατό από τις προηγούμενες χρονιές. Η αλήθεια είναι ότι μας θύμισε λίγο το πλατό της Ellen DeGeneres.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη λοιπόν είπε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα σας και καλή σεζόν και καλό μας χειμώνα, γιατί φτάσαμε 9 Οκτωβρίου για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα. Το πρώτο μας καλωσόρισμα στο νέο μας σπίτι και ξέρω ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι η Ελένη αλλάζει, σκηνικά, πράγματα, πως θα είναι… Κοιτάξτε θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε και να τα χορτάσουμε μαζί. Φέτος έχω σκοπό να είμαι πολύ κοντά σας, στο σπίτι σας, στη γειτονιά σας».

Στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη, καλωσόρισε τον πρώτο της συνεργάτη, έναν παλιό συνεργάτη της, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος έχει την δική του κινηματογραφική αίθουσα. Την ώρα λοιπόν που έκατσε στον καναπέ με τον Θοδωρή, είχε ένα ατύχημα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top