Έτσι "έληξε" η διαμάχη Καρβέλα - Epsilon!

Πού κατέληξε αυτή η κόντρα των δύο πλευρών;

Έτσι "έληξε" η διαμάχη Καρβέλα - Epsilon!

Επεισοδιακή. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στο talent show Super Star Academy που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Κι αυτό γιατί σημαδεύτηκε - και κάπως έτσι έληξε πρόωρα - από τον on air καβγά που είχε ο συνθέτης με τον Μένιο Φουρθιώτη, παρουσιαστή του show.

Αν και δημοσιεύματα, το τελευταίο χρονικό διάστημα ήθελαν τον Νίκο Καρβέλα να χάνει την περιουσία του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η πολύκροτη διαμάχη έφτασε στο τέλος της. Μάλιστα, οι δύο πλευρές επρόκειτο να συναντηθούν την περασμένη Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αφού το κανάλι έχει στραφεί κατά του Νίκου Καρβέλα ζητώντας με ασφαλιστικά μέτρα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του, ενώ εκείνος έχει κάνει αίτηση αναστολής εκτέλεσης, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος“.

Στόχος του καναλιού φαίνεται πως ήταν η απαγόρευση μεταβολής της περιουσίας του τραγουδιστή μέχρι τη συζήτηση και την έκδοση απόφασης επί της κύριας αγωγής. Ωστόσο, αν και οι δύο υποθέσεις εκφωνήθηκαν κανονικά από την πρόεδρο της έδρας, καμία από τις δύο πλευρές δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν, κάτι που σημαίνει πως υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των δύο μερών, που προφανώς αποφάσισαν να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top