Ελένη Μενεγάκη: Θα μαγειρέψει με τον Γέροντα Ευδόκιμο στην Άνδρο!

Το Σάββατο στις 29 Ιουλίου

Ελένη Μενεγάκη: Θα μαγειρέψει με τον Γέροντα Ευδόκιμο στη

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος έχει δείξει ένα διαφορετικό προφίλ, αφού είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν είναι εξαφανισμένη από τα social media, ενώ έχει τελειώσει η εκπομπή της!

Έτσι, η λαμπερή παρουσιάστρια έδωσε ραντεβού στη Χώρα της Άνδρου με τους κατοίκους του νησιού για να τους μυήσει στα μοναστηριακά γαστρονομικά μυστικά του Γέροντα Ευδόκιμου.

Η ωραία Ελένη, το Σάββατο 29 Ιουλίου, θα φορέσει την ποδιά της και θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο συνταγών του πνευματικού της, Γέροντα Ευδόκιμου. Οι δυο τους θα μαγειρέψουν, μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου, την ξακουστή κόκκινη σάλτσα του και άλλες μεσογειακές ξεχωριστές συνταγές, όπως σκορδαλιά με χυλό, αλεύρι και νερό.

Το βιβλίο μαγειρικής του Γέροντα, βασίζεται σε συνταγές με ελληνικά προϊόντα, βγαλμένα από τη γη και είναι το δεύτερο κατά σειρά που έχει την υπογραφή του. 

Η Ελένη Μενεγάκη θα έχει διπλό ρόλο στην εκδήλωση, παρουσιάστρια και… σεφ.

Η παρουσιάστρια και η οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου συνδέονται με το Γέροντα με μια πολύχρονη και δυνατή φιλία. Η Ελένη Μενεγάκη επισκέπτεται το Μοναστήρι, κάθε φορά που πηγαίνει στον κυκλαδίτικο νησί. Στην Ιερά Μονή Παναχράτου βρίσκει τη γαλήνη και την ηρεμία που αναζητά και εκεί βάφτισε την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top