Η απάντηση του Βυθούλκα στη Μενεγάκη για το σπίτι του Κωστόπουλου:«Εγώ ουδέποτε είπα ότι υπάρχουν...»

Όσα είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

Έξαλλη έγινε η Ελένη Μενεγάκη,  με τις φήμες που την  θέλουν να αγοράζει το σπίτι που έμεναν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Να υπενθυμίσουμε ότι την πληροφορία μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» ο  Μαρίνος Βυθούλκας.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ παρότρυνε την Κατερίνα Καινούργιου να αναπαράγει τα λεγόμενα της την Δευτέρα στην εκπομπή της.

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή  «Αποκαλυπτικά» εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Εγώ θα σας πω το εξής προς αποκατάσταση της αλήθειας. Εγώ ουδέποτε είπα ότι το σπίτι αγοράστηκε από την Ελένη Μενεγάκη. Εγώ ουδέποτε είπα ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο σπίτι. Εγώ αυτό που είπα ήταν το εξής: ότι το προηγούμενο Σάββατο 12 του μηνός στις 12:30 εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από την είσοδο του Πέτρου Κωστόπουλου μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, έναν άλλο κύριο, να μπαίνουν σε δυο διαφορετικά τζιπ και να φεύγουν σε δυο αντίθετες κατευθύνσεις. Ουδέποτε είπα ότι αγοράστηκε το συγκεκριμένο σπίτι από την Ελένη. Ούτε ότι η Ελένη είναι μέσα ούτε ότι η Ελένη έχει φωτογραφίες.

Είμαι 17 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ουδέποτε θα έλεγα κάτι το οποίο δεν το είχα διασταυρώσει. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ εγώ το έδωσα στον αέρα Τετάρτη πρωί. Εμένα μου κάνει εντύπωση πως η κυρία Μενεγάκη, ενώ σίγουρα θα το ήξερε και Τετάρτη και Πέμπτη, βγήκε την Παρασκευή να το πει. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν μεσίτη. Εμένα η πληροφορία μου ήρθε από κάπου αλλού. Εγώ έδωσα μια εικόνα, δεν έδωσα καμιά πληροφορία ότι η Ελένη αγόρασε κανένα σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο  Μαρίνος Βυθούλκας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε επίσης:

Άστραψε και βρόντηξε η Μενεγάκη για το σπίτι του Κωστόπουλου! «Είναι ντροπή και αισθάνομαι απαίσια!»

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μετά το ξέσπασμα στην εκπομπή της για το σπίτι του Κωστόπουλου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top