Survivor: Η Παπαδοπούλου μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το bullying από τον Χανταμπάκη- "Έφτασα στο αμήν"

ΔΕΙΤΕ τι εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor παραχώρησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια, η οποία εξακολουθεί και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ανέφερε πως «Είμαι πολύ καλά» και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει πίσω της το ριάλιτι επιβίωσής.

«Το σκεφτόμουν πολλές ημέρες για αυτή την απόδραση και ζύγιζα πολλά πράγματα μέσα μου. Για κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου» ανέφερε ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό της.

Το «bullying» που δέχθηκε από τον Στέλιο Χανταμπάκη

 «Δεν έχω δει το περιστατικό με το μαγιό. Το άκουσα όμως να λέγεται εδώ από τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να έχω μία εικόνα για να μπορώ να μιλάω με αποδείξεις. Θέλω να πω ότι ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω φωτιά ή να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω πως ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι την κρίση και το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

Το παράπονό της από το Survivor

Σημαντικά ωστόσο είναι όσα ανέφερε ανάμεσα σε άλλα για το παράπονό της, που δεν κατάφερε να απολαύσει το παιχνίδι με περισσότερο χαμόγελο, όπως είναι στην καθημερινότητά της.

Oι σχέσεις με τους συμπαίκτες της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμπαίκτες της, καθώς, όπως εξήγησε δεν θέλει να επηρεάσει τον κόσμο… «Έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί θέλω πάντα να είμαι κάπου που να με θέλουν… Κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον», επεσήμανε.

«Επιβεβαίωσα για άλλη μία φορά το πώς λειτουργεί ο χώρος μας» είπε με νόημα on camera.

Όσο για τον αν μετάνιωσε που μπήκε στο παιχνίδι; "Δεν μετάνιωσα καθόλου, έμαθα πολλά πράγματα". 

Ερωτηθείσα για το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα απάντησε πως "δεν γνωρίζω για πότε έχουν κλειστεί τα εισιτήρια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα επιστρέψει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Ελλάδα; - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Συγκινήθηκε ο Κοκκινάκης με την αποχώρηση της Παπαδοπούλου- Η τρυφερή αγκαλιά και όσα είπε στην τραγουδίστρια!

ΈΒΑΛΕ τα κλάματα η Παπαδοπούλου-Πως αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top