Πότε θα επιστρέψει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Ελλάδα; - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Φρέσκα νέα!

Πότε θα επιστρέψει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Ελλάδα; - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Το ξέραμε από την περασμένη εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το επιβεβαίωνε, ούτε από τον ΣΚΑΙ, ούτε από τον Άγιο Δομίνικο και την παραγωγή.

Ωστόσο, στο συμβούλιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πρώτο μετά Πάσχα επεισόδιο, ανακοινώθηκε και επίσημα δια στόματος Σάκη Τανιμανίδη ότι η Ειρήνη… κουνάει το μαντήλι και αποφάσισε «για προσωπικούς λόγους» να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Από εκείνη την ώρα και μετά, όλοι μετράνε αντίστροφα και στήνουν καρτέρι για τη στιγμή που η Ειρήνη θα πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα και – ίσως – αποφασίσει να μιλήσει για όλα!

Πόσο άμεσα θα έρθει αυτή η στιγμή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η πρώην «Διάσημη» δεν αναμένεται να φτάσει μέσα στις επόμενες ημέρες στη χώρα μας και αυτό γιατί ακολουθεί το «πρόγραμμα» του Στέλιου Χανταμπάκη: μένει στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές!

Η ψυχολογική πίεση που δέχτηκε κατά την παραμονή της στην παραλία έκανε την «μπουλντόζα» να «λυγίσει» και να ζητήσει να επιστρέψει στην πραγματικότητα και την ηρεμία.

Μάλιστα, να προσθέσουμε ότι από τη στιγμή που η Ειρήνη αποχώρησε λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος που ήθελε τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι ο «εκλεκτός» του τηλεοπτικού κοινού που θα βρεθεί εκτός, οι διακοπές της έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Όπως ανέφερε πηγή μιλώντας στο star.gr «περνάνε ωραία, έχουν ζητήσει να παραμείνουν εκεί και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν. Είναι στον παράδεισο, γιατί να θέλουν να γυρίσουν; Πότε θα έχουν ξανά αυτή την ευκαιρία;». Και δεν μπορούμε να μη συμφωνήσουμε έτσι όπως το έθεσαν…

Μάλιστα, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής λένε ότι η Ειρήνη θα βγει live μέσω δορυφόρου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που κάνει πρεμιέρα σε λίγα λεπτά στον αέρα του ΣΚΑΙ.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top