Rising Star: Παίκτης της Βανδή τραγουδά με Πλούταρχο και Ζήνα-Αποκλειστικό βίντεο star.gr

Ο 30χρονος τραγουδιστής πιάνει το μικρόφωνο και κάνει...χαμό!

Έναν δυνατό άσο στο μανίκι της κρατά η Δέσποινα Βανδή  και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο! Ο 30χρονος τραγουδιστής κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές στο 3ο live του Rising Star, τραγουδώντας το «Φοβάμαι για σένα», του Νίκου Βέρτη.

Με την εξαιρετική ερμηνεία του κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με ποσοστό 92% και στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή να τον πάρει στην ομάδα της.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Από μικρός έδειξε την αγάπη του για τη μουσική και το ενδιαφέρον του για το πιάνο , την κιθάρα και το τουμπερλέκι. Σπούδασε βυζαντινή μουσική και πήρε το πτυχίο του με «Άριστα».

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα,  αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Posidonio» στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα.

Οι ερμηνείες του και η ανεβαστική του διάθεση συζητιούνται από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, ενώ στο πρόγραμμά του όλοι ανεβαίνουν στην πίστα.

Το star.gr, εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικό βίντεο! Κάνοντας κλικ θα πάρετε μία μικρή γεύση από το τι συμβαίνει στο «Posidonio», όταν ο Δημήτρης πιάνει το μικρόφωνο!

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top