Μας δουλεύει όλους! Ο Trump δεν είπε συλλυπητήρια για τον σεισμό στο Μεξικό γιατί ο Πρόεδρός του...δεν είχε σήμα

Ο Μεξικανός ομόλογός του τον συλλυπήθηκε για τον Ίρμα

Ο Trump δεν είπε συλλυπητήρια για τον σεισμό στο Μεξικό

Λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό των 8,2 Ρίχτερ που ισοπέδωσε το Μεξικό και σκότωσε τουλάχιστον 100 ανθρώπους, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θυμήθηκε ότι πρέπει να συλλυπηθεί τον Μεξικανό ομόλογό του, Enrique Pena Neto.

Φυσικά, έπρεπε να το ‘χε κάνει νωρίτερα. Δεν το έκανε, όμως, γιατί…ο Pena δεν είχε σήμα!

Ναι, το ακούσαμε κι αυτό!

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Pena τηλεφώνησε στον Trump για να του πει συλλυπητήρια για τον τυφώνα Ίρμα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπάθησε να μπαλώσει μετά τη δική του αδιαφορία και απάθεια, λέγοντας ότι έπαιρνε τον Μεξικανό ομόλογό του, εκείνος, ωστόσο, δεν είχε σήμα κι έτσι δεν τον έβρισκε (ήμαρτον!).

«Μίλησα με τον πρόεδρο του Μεξικού για να του εκφράσω τα συλλυπητήριά μου έπειτα από αυτόν τον τρομερό σεισμό. Δεν μπορούσα να τον βρω για τρεις ημέρες, λόγω προβλήματος λήψης του κινητού του τηλεφώνου», έγραψε συγκεκριμένα ο Trump στον λογαριασμό του στο Twitter!

Υπενθυμίζουμε ότι ο σεισμός των 8,2 Ρίχτερ στο Μεξικό ήταν ο ισχυρότερος που έχει «χτυπήσει» τη χώρα, στοιχίζοντας τη ζωή σε 100 ανθρώπους. Μετά τον σεισμό, τη χώρα επισκέφτηκε και τυφώνας, ο Κάτια, που σκότωσε ακόμα 2 ανθρώπους.

Ο τυφώνας Ίρμα χτύπησε τη Φλόριντα, προκαλώντας τον θάνατο 20 ανθρώπων και φοβερές υλικές ζημιές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top