Mετά τον Λευκό Οίκο ο Ομπάμα κάνει ΖΩΑΡΑ: Χαλαρώνει με τη Μισέλ σε εξωτικό παράδεισο

ΦΩΤΟ από τις διακοπές του στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Μετά την παράδοση της σκυτάλης στον Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα, το έριξαν στις διακοπές!

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΤΟ 2009 Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΣΕΛ ΣΚΥΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΤΟ 2017 ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΘΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΦΥΓΟΥΝ"

Όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην Πρώτη Κυρία, τώρα που είναι free από τις υποχρεώσεις, ζουν την καθημερινότητα τους σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι είχαν πει πως πρώτος σταθμός των διακοπών τους θα ήταν το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, Μπάρακ και Μισέλ έκαναν την ανατροπή και πέταξαν στο εξωτικό και ιδιωτικό νησί «Νέκλερ» του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Το πρώην Πρώτο Ζευγάρι της Αμερικής πόζαρε με χαρά με το προσωπικό του αεροδρομίου Τέρενς Β Λέτσομ και έναν ντόπιο αστυνομικό.

Στη συνέχεια, Μπάρακ και Μισέλ με αυτοκίνητο (και μικρή αυτοκινητοπομπή) που δεν θύμιζε σε τίποτα τα θωρακισμένα που χρησιμοποιούσε κατά την οκταετή θητεία του, κατευθύνθηκαν στο λιμάνι όπου τους περίμενε σκάφος το οποίο τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον ιδιωτικό επίγειο παράδεισο. 



Στο νησί βρισκόταν και ο μεγιστάνας της Virgin, μέχρι που έμαθε ότι γεννήθηκε ο εγγονός του, με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για να τον γνωρίσει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΕΚΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Ο Μπάρακ και η Μισέλ δεν είναι οι μόνοι που «ψηφίζουν» τον συγκεκριμένο επίγειο παράδεισο. Στο παρελθόν, το έχουν επιλέξει και άλλοι διεθνούς εμβέλειας πολιτικοί, όπως επίσης και stars του Hollywood:

Κέιτ Μος, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Όπρα Γουίνφρεϊ, πρίγκιπισσα Νταϊάνα, Νέλσον Μαντέλα Τζίμι Κάρτερ, Τόνι Μπλερ, αλλά και Λάρι Πέιτζ (ο οποίος επέλεξε να κάνει εκεί τον γάμο του), είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που παρήλασαν από το νησί Νέκερ.

Ο ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ: "ΟΜΠΑΜΑ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ

Εκτός από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο νησί με την σύζυγό του, το Νέκερ μπορεί σήμερα να φιλοξενήσει 28 άτομα και νοικιάζεται  προς 62.000 δολάρια την ημέρα.


Περιλαμβάνει δύο ιδιωτικές παραλίες, ιδιωτικές πισίνες, γήπεδα τένις, θέα που κόβει την ανάσα, έναν μάγειρα, περίπου 60 άτομα προσωπικό και άφθονα θαλάσσια σπορ.

Αυτό που κλέβει την παράσταση, είναι τα τιρκουάζ νερά, η άσπρη άμμος αλλά και η εξωτική βλάστηση του νησιού το οποίο ο μεγιστάνας της Virgin αγόρασε όταν ήταν μόλις 28 ετών. Το Νέκερ τότε ήταν ακατοίκητο. Του πήρε 3 χρόνια και περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για να χτίσει όσα ονειρευόταν.

Χρησιμοποίησε την τοπική πέτρα, βραζιλιάνικο ξύλο, ασιατικές αντίκες και μπαμπού από το Μπαλί. Οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν 10 υπνοδωμάτια και έδωσαν έντονο χρώμα από το εξωτικό Μπαλί στις κατοικίες.

Μάλιστα διατίθεται (για τους έχοντες), σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει εκεί από διακοπές μέχρι… γάμο!


 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top