Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε το ζευγάρι για το ερωτικό τρίο - Ο πατέρας του 13χρονου στο STAR

Η μητέρα του ανήλικου φέρεται να γνώριζε για τις ανήθικες προτάσεις, δεν προχώρησε όμως σε καταγγελία

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα το ζευγάρι, που κατηγορείται για το ερωτικό τρίο με 13χρονο στην Κέρκυρα, προφυλακίστηκε.  

Η μητέρα του ανήλικου φέρεται να γνώριζε για τις ανήθικες προτάσεις, δεν προχώρησε όμως σε καταγγελία. Ο πατέρας μίλησε αποκλειστικά στο Star και τη Μαίρη Τζώρα.

«Το έβλεπα συνέχεια με τα ίδια ρούχα, νηστικό, στον δρόμο, γυρνούσε μόνος του. Ήταν έξω βράδυ 3 η ώρα… ένα παιδί, συνέχεια στον δρόμο και κανένας δεν του έδινε σημασία. Παραμελημένος. Όποτε μίλαγα με τη μάνα πάντα τσακωνόμασταν, πάντα με έβριζε».

Ανατροπή στην υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή, η μητέρα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, λέει στο STAR o πρώην σύζυγός της και πατέρας του 13χρονου.

«Το παιδί το είπε στον θείο και ο θείος κατευθείαν πήρε το παιδί στην ασφάλεια και με ενημέρωσε και πήγα και εγώ στην ασφάλεια. Γιατί το παιδί ήταν παραμελημένο από τη μητέρα. Η καταγγελία έγινε από τον θείο και όχι από τη μητέρα που λένε»

Το παντρεμένο ζευγάρι υποσχέθηκε στον 13χρονο ένα  αξέχαστο ερωτικό τρίο. Η 36χρονη γυναίκα μάλιστα, η γυναίκα που κακοποίησε το νεαρό αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλή φίλη της μητέρας.

Το ζευγάρι, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, έπειτα από ενέδρα της αστυνομίας. Η γυναίκα ασελγούσε στο νεαρό αγόρι, ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε την πράξη.

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ 13ΧΡΟΝΟ

40 χρόνων ο άνδρας, 36 η γυναίκα, γονείς και οι ίδιοι,  κι όμως δε δίστασαν να πλησιάσουν τον νεαρό μαθητή, ξανά και ξανά…

«Μιλάω γιατί είναι ο γιος μου και έχω κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν για το παιδί με ό,τι μπορώ. Έχει η μάνα όμως την επιμέλεια και δεν μπορώ να κινηθώ μόνος μου. Έχω απευθυνθεί πριν 1 χρόνο στο Χαμόγελο του Παιδιού, να με βοηθήσουνε, με βοηθήσανε…»

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top