Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 22χρονης φοιτήτριας

Τι υποστήριξε ο κ.Αλεξιάδης για τον τρόπο σκέψης και τις αποφάσεις που πήρε η κοπέλα

H 22χρονη φοιτήτρια που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί.

«Δεν είχα σκοπό να το εγκαταλείψω, το άφησα και θα το ξαναέπαιρνα» υποστηρίζει η νεαρή κοπέλα.

Όπως είπε ο δικηγόρος της φοιτήτριας, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το κορίτσι λειτούργησε φυσιολογικά αρχικά καθώς η πρώτη της ενέργεια μόλις έμαθε ότι ήταν έγκυος, ήταν να το επικοινωνήσει στον σύντροφό της. «Λαμβάνει την πρώτη απόρριψη» σημείωσε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Ενημερώνει τη φίλη της. Τι απάντηση παίρνει από κει; “Έλα μωρέ τώρα”. Δεύτερη άρνηση και φόβος να το πει στη μητέρα».

Ο κ. Αλεξιάδης επεσήμανε ότι η απόφαση της να το γεννήσει ήταν συνειδητή. Είχε σκεφτεί να το γεννήσει και να το αφήσει σε κάποιο νοσοκομείο, γνωρίζοντας την αδυναμία της να το μεγαλώσει. «Όλη η σκέψη της είναι παιδική σκέψη. Μπορεί ένα άλλο 22χρονο να είναι πολύ πιο ώριμο. Έχω μία γνώση αλλά δεν είμαι σε θέση να το πω… Πού ξέρετε εάν το παιδί έχει κάποιο θέμα και κατά τους ειδικούς μπορεί να σκέφτεται 5 ή 10 χρόνια μικρότερης ηλικίας; Δεν το ξέρουμε αυτό, ίσως το δούμε, ίσως προκύψει στην ανάκριση».

«Η όλη συμπεριφορά είναι τόσο παιδική, που ίσως κρύβει κάποια προβλήματα» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top