Έκλαψε όλη η Ελλάδα: Πέτα ψηλά ήρωα Σμηναγέ…

Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του Γιώργου Μπαλαταδώρου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας - Νέα ενημέρωση: 14-04-2018 17:35

Ρίγη συγκίνησης  στην κηδεία του Γιώργου  Μπαλαταδώρου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, όπου σήμερα χιλιάδες συντοπίτες του, συνάδελφοί του στην 114 Πτέρυγα Μάχης, συμμαθητές του στη Σχολή Ικάρων, αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου προσήλθαν για το τελευταίο αντίο στον ηρωικό 34χρονου Σμηναγό.

Όπως περιέγραψε η απεσταλμένη του Star Λευκή Γεωργάκη, τραγικές φιγούρες  ήταν στην κηδεία η σύζυγός του - η οποία λιποθύμησε και χρειάσθηκε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες – αλλά και ο πατέρας του και η μητέρα του (η οποία μονολογούσε «γιατί;»).  

(Η σύζυγός του και η μητέρα του, έπεσαν στο φέρετρό του λίγο πριν την ταφή)

 Τραγική φιγούρα και ο συνάδελφος του 34χρονου Σμηναγού με τον  οποίο αποτελούσαν ζεύγος στη μοιραία πτήση και λίγο έλειψε να χάσει και ο ίδιος τη ζωή του.    

   

Στην κηδεία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων από πλευράς πολιτικού κόσμου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής του Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γ.Γ. της Κ.Ο. και βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ  Κώστας Τσιάρας, όπως ο επίσης βουλευτής της ΝΔ στην Καρδίτσα Θανάσης Ταλιαδούρος και ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κ.α.     

      

Τον επικήδειο εκφώνησε Σμηναγός που ήταν συμμαθητής του εκλιπόντος στη Σχολή Ικάρων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top